Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Cherokee 2.5 TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Jeep Cherokee 2.5 TD

Логиката при тази машина е вятър работа. По-високите обороти на водната помпа и вентилатора не могат да компенсират топлинното натоварване на мотора при над 3 000 оборота. Но по въпроса има много писано във форума. Само да повторя, че това не е автомобил за състезания и най-доброто за него са 2 000 оборота при никакви проблеми по охлаждането, както и прословутите пукания на глави, изскубване на шпилки, разминаване на повдигачи...Просто умерен режим за дизел мотора на VM.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

От: Re: Jeep Cherokee 2.5 TD

Първоначално публикуван от maleno Преглед на мнение
      Всичко дотук е спазено ремонтната гарнитура спрямо шлайфа нови болтове и т.н.
      Мисля че ако кача снимки ще ви стане по ясно за какво става въпрос
      П.П. мисля че ако намеря нещо като сервизника книжка за моя модел ще ме улесни допалнително.
      Благодаря.
      За пореден път пиша-размера на гарнитурата не зависи от това колко са шлайфани главите.
      Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
      Grand 3.1TD
      0898 620 306 Стоян

Коментар

От: Re: Jeep Cherokee 2.5 TD

Да така е.
        Мисля че не зададох първия си въпрос правилно.
        Ще се опитам да обясня пак.Имам 4 глави на моя гранд отстрани до 1ва и последна глава има 2 плочки които се притягат заедно с главите към блока под тях също имат гарнитури които са подобни като тези на самата глава (т.е трябва да са същата дебелина и същия материал) тези 2 вапросни гарнитури липсваха от комплекта.Молбата ми такава ако някой знае каде мога да ги поръчам или нещо такова нека да пише

Коментар

Върни ги и им кажи да ти ги сменят с цяла метална гарнитура.
          Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
          Grand 3.1TD
          0898 620 306 Стоян

Коментар

Да допълня колегите - казва се "машината издуха гарнитура". Шлайфат се глави, гарнитури, болтове и вече ще стягаме.
            А надуване на главите за скрити пукнатини? Щото много трудно се духа читава метална гарнитура, освен ако е била някое ептем менте, неотговаряща на размер, или не-дозатегната.

Коментар

Да водна проба също е направена.Но двигателя но главите са сваляни и друг пат и като гледам работа мисля че нещо не е било както трябва мога да се надявам само дано блока е не крив

Коментар

Първоначално публикуван от maleno Преглед на мнение
                Да водна проба също е направена.Но двигателя но главите са сваляни и друг пат и като гледам работа мисля че нещо не е било както трябва мога да се надявам само дано блока е не крив
                Какво значи водна проба?
                Сервизна книжка ще кача тук още утре!
                Проверявахте ли главите за пукнатини, надувахтели с въздух през дюзите, измерихте ли спрямо буталото какво гарнитура ви трябва, проверихте ли ризите...????
                Колега, не си прави експерименти с гарнитурата на главата, поръчай си на Mopar за де не си хвърлиш парите на вятъра. А относно въпроса ти от къде да си поръчаш гарнитури, единствен официален вносител на Mopar за България е Балканстар!
                LZ1HKW
                Реглаж на преден и заден мост
                My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Oттук (ebay.de) си купих комплект гарнитури и болтова и съм доволен. Вече втора година . http://cgi.ebay.de/Zylinderkopfdicht...item588db5d692

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X