Здравейте.Много мразя разни скърцания и шумове в колата. Като се появи нещо такова, веднага настръхвам и се ослушвам от къде е и какво е. Обаче, тоя път няма да стане само с ослушване. От известно време забелязвам че, като запаля сутрин, се чува нещо като виене на лагер(може и да е друго). Мноого слабо и само при около 700 об/мин. Слизам ослушвам се  ...нищо. Качвам се вътре...чува се. Подавам газ...спира. Като се успокоят оборотите, пак се появява. Давам на D или на R, изчезва. На N, пак го има. Като загрее колата го няма. Що е то? Интересното е че, като отворя капака изобщо не го чувам, само вътре в купето. Мисля си понякога, да не е нещо от гърнетата да чувам. Абе, доста време го дебна ама не мога да го хвана от къде е. Та, дайте съвети, как да го разбера какво е.
...нищо. Качвам се вътре...чува се. Подавам газ...спира. Като се успокоят оборотите, пак се появява. Давам на D или на R, изчезва. На N, пак го има. Като загрее колата го няма. Що е то? Интересното е че, като отворя капака изобщо не го чувам, само вътре в купето. Мисля си понякога, да не е нещо от гърнетата да чувам. Абе, доста време го дебна ама не мога да го хвана от къде е. Та, дайте съвети, как да го разбера какво е.

...нищо. Качвам се вътре...чува се. Подавам газ...спира. Като се успокоят оборотите, пак се появява. Давам на D или на R, изчезва. На N, пак го има. Като загрее колата го няма. Що е то? Интересното е че, като отворя капака изобщо не го чувам, само вътре в купето. Мисля си понякога, да не е нещо от гърнетата да чувам. Абе, доста време го дебна ама не мога да го хвана от къде е. Та, дайте съвети, как да го разбера какво е.

Нещо ми вие и ме дразни....

Нещо ми вие и ме дразни....

Коментар