Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кога и на каква настилка се кара на бавни скорости:)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: кога и на каква настилка се кара на бавни скорости

Първоначално публикуван от tolbuhina Преглед на мнение
    Страхотен въпрос! Аз съм с Liberty 2.8 CRD 2006
    И мен това ме човъркаше, но по-точно какво аджаба значеха PART TIME, FULL TIME и LO
    Така де има и 2HI, което си е само задното
    Всички останали включват 4х4 в различни режими:
    Full time, може да се използва по всяко време, например ако караш бързо по завои, по скоро за стабилност и сигурност, не блокира алабала и всяка гума се движи сама за себе си с различна скорост
    Part time, е за лед, сняг и кал блокира алабала и гумите се движат с еднаква скорост
    Превключването между FULL/PART може да става със скорост не по-голяма от 90км/ч като не натискаш газта.
    4Lo са бавните, които също имат блокаж и по-голям въртящ момент на двигателя, тоест мощност.
    Можеш да минеш на този режим само ако "пълзиш" със скорост до 5км/ч, пускаш на свободна скоростния лост и тогава може да смениш другия лост, който е part, full , N и чак тогава 4Lo

Надявам се да съм бил полезен, а това алабала мисля че е моста, не съм много на ти с механиката, но поне знам къде да наливам нафтата.
    Ако някой знае как е разхода на всички тези режими нека да пише!
    На бавни можеш да превключиш и на място и на скорост 3 до 5 км/ч, но веднъж превключил можеш и мааалко по-бързо да караш. Няма ограничение да не "вдигаш" над 5 км/ч.
    За Full time и Part time мисля превключването става до 88 км/ч.
    Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

От: кога и на каква настилка се кара на бавни скорости

Първоначално публикуван от Todor_Ninov Преглед на мнение
      На бавни можеш да превключиш и на място и на скорост 3 до 5 км/ч, но веднъж превключил можеш и мааалко по-бързо да караш. Няма ограничение да не "вдигаш" над 5 км/ч.
      За Full time и Part time мисля превключването става до 88 км/ч.
      Ограничението за скороста на бавните е до 40км/ч,само включването и изключването им е със скорост до 5км/ч, другите нямат ограничения за каране в техен режим с максимална скорост, само превключването да е до 90 или 88 по-точно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X