От: Какъв красавец е новият JEEP!!!
Дааа...покрай мотора на VM има и части VM като термостат, ролки, обтегачи и т.н. На практика тези оригинални части от БС са италиански..с оригинални цени. И все се питам в такъв случай кое е по-доброто - италиански оригинални резервни части или американски или канадски неоригинални?
Дааа...покрай мотора на VM има и части VM като термостат, ролки, обтегачи и т.н. На практика тези оригинални части от БС са италиански..с оригинални цени. И все се питам в такъв случай кое е по-доброто - италиански оригинални резервни части или американски или канадски неоригинални?

Мисля, че пресилваш нещата или пък ... "гроздето (ти) е кисело"
В целия форум непрекъснато се натяква, че нито един джип в "стоков вид" не става за гората. Ти ми дай на мен един нов такъв Гранд - аз ще му намеря приложение
, а kinex например, ще си го направи и за гората, със сигурност.
За мен това си е гъзовоз за асфалта и аз бих го нарекъл класически SUV, каквито са вече всички останали 4х4 при останалите марки! Да знам, че Пламен (а и не само той), може да го направи и за Луната, но дали си струва и на каква цена...?!!! С цялата тази електроника вътре и с цялата тази кал и влага в гората, малко ми е терсене...!! Но всичко е въпрос на вкус, казало кучето и си облизало дупето...!
Коментар