Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв красавец е новият JEEP!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв красавец е новият JEEP!!!

Дааа...покрай мотора на VM има и части VM като термостат, ролки, обтегачи и т.н. На практика тези оригинални части от БС са италиански..с оригинални цени. И все се питам в такъв случай кое е по-доброто - италиански оригинални резервни части или американски или канадски неоригинални?
    Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

То и Мопар-а е... италиянски.... разбираш ли...?

edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Mopar ,може да е Мексикански,Индийски....и още други и какво от това.

От кутия Mopar ,съм вадил Мексикански свещи Champion!

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          VM Motori е 100% американска компания която няма нищо общо с Фиат.
          Chrysler е италианска компания , която скоро ще приюти американската компания Fiat в централата си в Auburn Hills, Michigan...
          http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/02..._italianskite/
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Има и части произведени в България!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:77777.jpg
Прегледи:1
Размер:9.8 КБ
ID:5251530

Новото Гранд Чероки ще има и други новости, като например управление на задния диференциал с ел. мотор. Явно изоставят варилока. В раздатката ще има помпа за мазане. Круиз-контрола ще има радар за следене разстоянието до предния автомобил. Електрическа помпа за кормилото. Електрическа вакуум помпа. Нов мотор - 3,6 литра с променливо газоразпределение. Освен него и 3,0VM - 5,7L и 6,4 SRT.
            Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Мисля, че правилното заглавие на темата е: КАКЪВ ПАРКЕТНИК Е НОВИЯ JEEP, за съжаление...!!! Това чудо все повече няма нищо общо с истинските 4х4 машини с които без да се притесняваш влизаш в гората! Всичката тази електроника, независимото окачване, всичката тази пластмаса - кола за баба и леля да отидат до МОЛ-а един път в седмицата..!!!

П.П. Според мен единствената електроника която трябва да има в един истински джип е радиото...!!!
              Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 13-02-11, 13:21.

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
                Мисля, че правилното заглавие на темата е: КАКЪВ ПАРКЕТНИК Е НОВИЯ JEEP, за съжаление...!!! Това чудо все повече няма нищо общо с истинските 4х4 машини с които без да се притесняваш влизаш в гората! Всичката тази електроника, независимото окачване, всичката тази пластмаса - кола за баба и леля да отидат до МОЛ-а един път в седмицата..!!!

П.П. Според мен единствената електроника която трябва да има в един истински джип е радиото...!!!
                Мисля, че пресилваш нещата или пък ... "гроздето (ти) е кисело" В целия форум непрекъснато се натяква, че нито един джип в "стоков вид" не става за гората. Ти ми дай на мен един нов такъв Гранд - аз ще му намеря приложение , а kinex например, ще си го направи и за гората, със сигурност.

Коментар

Абе дали ми е кисело гроздето аз си знам най-добре! За мен това си е гъзовоз за асфалта и аз бих го нарекъл класически SUV, каквито са вече всички останали 4х4 при останалите марки! Да знам, че Пламен (а и не само той), може да го направи и за Луната, но дали си струва и на каква цена...?!!! С цялата тази електроника вътре и с цялата тази кал и влага в гората, малко ми е терсене...!! Но всичко е въпрос на вкус, казало кучето и си облизало дупето...!

Поздрави

Коментар

Бе аз казах ли да гледате под опаковката. Почнахте пак с корпоративни термини - Фиат, Крайслер, Мопар, Джйип.
                    Всеки път като се появи нов модел и гракват всички в един глас - какъв е тоя паркетник. Па като се минат пет години се оказва че паркетника е всепризнато по-проходим от предходния модел. Освен че и пътното му поведение е по-добро, което някак странно минава незабелязано. Ми като ви трябва само проходимост за къв ви е универсалния Гранд, има Вранглери. Ама на магистралата плътно в дясно, щото тръгват да ви прескачат.
                    Либърти е по-проходимо от Чероки.
                    Второто ГрандЧероки е по-проходимо от първото.
                    Третото ГрандЧероки е по-проходимо от второто.
                    При Вранглерите е същата картинка.
                    Сега четвъртия Гранд бил зле щото с независимо. Ам аз щото им повярвах на тия глупости, си загубих пет години от живота. Г-класата като е с цели мостове да не би да е с големи ходове. Ма си минава нали. А Ренджа като е с независимо, що има по-големи ходове от Г-то.
                    ГрандЧероки 2011 в момента е най-проходимия автомобил в класът си. Вижте само как си върти четирите гуми и ще разберете че дори джип с твърди блокажи не може да ги върти толкова правилно.
                    Преди пет години когато джип демонстрираха второ поколение на КуадраДрайв си виках от това по-добре не може. Кога ли някой от автомобилните гиганти ще направи нещо подобно. Е към днешна дата няма. Даже заченки няма. Джйип пък направиха още по-добро 4х4. По-добро на пътя, по-добро и извън него.

С електроника само в радиото, не можеш да направиш нищо друго освен да слушаш радио.

Коментар

Пламене, говорим за различни неща! На мен за асфалта джип не ми трябва... Имам си лека кола за тази работа! За в гората ми трябва проходимост, здравина и надежност на приемлива цена, а не комфорта на кожения салон и поставките за кафе! Знам, че Гранда става и за рали-рейд и за вирене по камънака, но си трябва преработка, а в същото време в него има прекалено много неща които просто не ми трябват в гората, а не виждам смисъл да ги плащам..!! Също така не съм убеден, че бих се доверил на един куп електронни системи от които зависи дали джипа ще остане в движение, които в същото време до една са чувствителни на тема вода и влага! А на желязото му е все едно колко го мокриш.. За това и казах, че предпочитам единствената електроника в джипа ми да е радиото..!! Иначе колата си е супер, но не е за това за което аз си ползвам джипа...!!!

Поздрави

Коментар

Дано третият път да има късмет GC с VM мотор, звучи доста сериозно на хартия.
                        На изложението в Женева Jeep ще представи Grand Cherokee с нов 6-цилиндров 3,0-литров дизелов мотор, разработен от Fiat и друга италианска компания (VM Motori). Той работи с технологията Multijet II.
                        Мощността му е 241 к.с., а макс. му въртящ момент от 550 Нм е достъпен в диапазона от 1800 до 2800 об/ мин. Обзаведен с него, в градски цикъл автомобилът ще харчи 10,3 л/100 км, 7,2 л/100 км - на магистрала и 8,3 л/100 км - в комбиниран режим.
                        Тази версия ще се появи при европейските дилъри на марката през втората половина на годината.
                        Speed-Press
                        YJ 1995 Sport. 2.5, AX-5, Command-Trac (NP231)
                        XJ 1996 Sport, 4.0. AW4, Selec-Trac (NP242) - retired
                        WJ 2000 Limited, 4.0, 42RE, Quadra-Drive
                        KJ 2002 Limited. 3.7, 45RFE, Selec-Trac (NP242)

Коментар

Една не толкова добра за нас информация!http://news.rambler.ru/9339413/
                          Любомир Бончев 0889216605
                          Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998

Коментар

Първоначално публикуван от lubo56 Преглед на мнение
                            Една не толкова добра за нас информация!http://news.rambler.ru/9339413/ Обладатели поддержанных автомобилей Lincoln реже всего испытывают проблемы с поломкой машины.
                            А обладатели "Рольс-Ройсов", ну во-о-о-обще о проблемах каких-нибудь так и не сообщают....

Коментар

Интересно е също така, дали новия VM мотор ще е пак с отделни глави на всеки цилиндър или не!?

Коментар

Първоначално публикуван от veselin_stef Преглед на мнение
                                Интересно е също така, дали новия VM мотор ще е пак с отделни глави на всеки цилиндър или не!?
                                Той е съвсем нова разработка и коренно се различава от старите концепции.
                                ________________________________________________________________________________________
                                Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                                HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X