Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт на JEEP CHEROKEE XJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лифт на JEEP CHEROKEE XJ

е моето е вранглеи и беше на ресьори.но то като започнеш да режеш няма значение какво е
    Jeep Cherokee (XJ) 4L gsm:0888888801

Коментар

А паджерото коя година е

Коментар

Имам един въпрос От коя година стават носачите на паджерото

Коментар

Паджеро 2 е с такива носачи отзад. Диско-то и Патрула отпред. Ге-то и 70-сетката отпред и отзад. Има и още, носачи да искаш.

Коментар

Първоначално публикуван от iceking Преглед на мнение
            [ATTACH=CONFIG]286934[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]286935[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]286936[/ATTACH]е моето е вранглеи и беше на ресьори.но то като започнеш да режеш няма значение какво е
            vBulletin съобщение

Поискан е "Прикачен" който е невалиден. Ако сте последвали валидна връзка, моля уведомете Администрацията за този случай Administrator

Коментар

Ето как е при мен .
              Големия лифт е нелечима болест много по добре е преминаването към по големи гуми да става чрез малък лифт и за сметка на калниците окачването трябва да има голям ход на разгъване .
              Прикачени файлове

Коментар

Благодаря много за снимките

Коментар

Колеги, имам един въпрос- Вместо удължаване на обиците за ресорите не може ли да се постави подложка между тях и моста (когато те са върху моста, а не под него). Какви са предимствата и недостатъците на този метод? Благодаря.
                  I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Еми според мен когато обиците са по-дълги моста ще има по-голям ход по неравни терени а с подложка между моста и ресорите ефекта е само лифта а хода на окачването си остава един и същ

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                      Колеги, имам един въпрос- Вместо удължаване на обиците за ресорите не може ли да се постави подложка между тях и моста (когато те са върху моста, а не под него). Какви са предимствата и недостатъците на този метод? Благодаря.
                      Единственния недостатък за който се сещам е, че джипа ще стане по висок и съответно по нестабилен.
                      Ще ти окъсеят U болтовете. В "пантерите" може и да намериш. Амовете също.

Коментар

За U болтовете и аз се досетих, за амовете също се сетих, но там вече зависи от това колко ще подложим под ресорите. Те амовете ще окъсеят и ако направим по- дълги обици , или греша? Въпросът беше по скоро сравнение на двата метода 1- с удължаване на обиците , 2- с подлагане под листовете. И до колко може да вдигаме преди да окъсеят амовете?

Коментар

За U болтовете и аз се досетих, за амовете също се сетих, но там вече зависи от това колко ще подложим под ресорите. Те амовете ще окъсеят и ако направим по- дълги обици , или греша? Въпросът беше по скоро сравнение на двата метода 1- с удължаване на обиците , 2- с подлагане под листовете. И до колко може да вдигаме преди да окъсеят амовете?
                          При всяко вдигане на шасито амовете окъсяват. Малко, или повече.
                          Другото за което се сещам е, че като се получи по голям ъгъл на кардана от допустимия се завърта моста с клин и се сваля раздатката с подложка.
                          Според мен с подлагане е по добре.

Коментар

Подложка, която се слага между шасито и гредата която носи раздатката? А тази подложка не е ли предпоставка за създаване на напрежения в тампоните които държат мотора? Ако си го обяснявам правилно с тази подложка завъртаме под ъгъл целия двигател, скорости, раздатка...
                            При подлагането на едни 3-6см може ли да се мине и без смяна на амове, въртене на моста и сваляне на раздатката? Но и да не яде каретата за закуска де.
                            Аз за сериозно повдигане ако почна да мисля (над 10см) - трябва да почна от смяна на двигателя, че с това 2.1тд ..... та идеята е съвсем малко да го понавиря- няколко см с разни подложки, няколко см с по- високи гуми и стига толкоз.

Коментар

Мисля си че..даже и с този двигател няма да имаш проблем.. той и без това не върви....така че скороста си остава същата...почти
                              а за удължаване на амовете... ако тази подложка я монтираш , може би по добре да се направят нови конзоли за амовете, да не са толкова низко колкото фабричните, и си мисля че няма да имаш никакви проблеми, стига да ги завариш техните основи достатъчно здраво
                              понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                              JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                              Honda Shadow VLX 600 - 1999
                              FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                              Влади

Коментар

Когато даваш газ или натискаш спирачка, ресорите ще започнат да се огъват, защото мостът вече ще е отдалечен от ресорите и въртящият му момент (както и спирачния или обратен въртящ момент) вече ще има едно хубаво рамо, равно на дължината на подложката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X