Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee 2,7 CRD помпа високо налягане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Grand Cherokee 2,7 CRD помпа високо налягане

Не съм писал отдавна, но нищо ново не се беше случвало. Но мога да се похваля - вече съм ремонтиран!
    Направихме рекламация на ремонта на помпата високо налягане и ЧУДО, вече всичко е на ред, пали от "раз", няма въздух в горивопроводите... вече мога да ползвам и тази кола...
    Преди да стигнем до помпата смених и останалите два PVC горивопровода, и със сигурност потвърдихме проблема - от тази помпа тръгнах в началото...
    създадох си куп други проблеми и разходи, но когато човек намери решението - като че ли забравя за всички несгоди!!!
    сега трябва да отворя резервоара, че май като са надували системата, са ми разместили или издухали сондата за горивото - като падне под четвърт резервоара ми прави проблеми приу наклон или при продължително ускорение по планинските пътища.
    Надявам се да съм бил полезен на колеги с подобен проблем.
    [FONT=Arial]"Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса..."[/FONT]
    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
    Kawasaki KLE 500

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
      Помпа за високо налягане- имасх предвид гориво- нагнетателната помпа ли?
      По добре се посъветвай с някой който разбира, насочи се към професионална помощ, но не бих препоръчал "Супер дизел" (лично мнение) страдал съм от тях.
      Колегата се оказа прав, цялата тази сага нямаше да я има, ако 'супер дизел' си бяха свършили работата в самото начало...
      [FONT=Arial]"Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса..."[/FONT]
      Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
      Kawasaki KLE 500

Коментар

Първоначално публикуван от hazaev Преглед на мнение
        Колегата се оказа прав, цялата тази сага нямаше да я има, ако 'супер дизел' си бяха свършили работата в самото начало...
        Още веднъж се убеждавам,че нещо като се самопрогласява за 'СУПЕР',е въздух!!!Все пак поздрав за избавлението от тези мъки!
        Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Здравейте колеги.Имах и аз проблем с теча на помпата,след няколко изчетени публикации във форума,решихме да си я отремонтираме с брат ми.Не сме кой знае какви майстори,но си имаме бегла представа,та въпросният комплект за ремонт,не го поръчах,обиколихме няколко магазина и с любезното съдействие на продавачите си набавих необходимото,цялата ми сума,която дадох ми излезе около 5 лв,така с малко средства и старание си я отремонтирахме,няма течове,върви си както и преди.Времето за ремонта беше за ден,не ми дава и никакви грешки до момента.Пожелавам ви успех,ако решите да си я ремонтирате сами,струва си старанието,а удоволствието от добре свършената работа е неописуемо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X