Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2-3 проблема с Grand Cherokee 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 2-3 проблема с Grand Cherokee 2.7 CRD

Абсулютно същия проблем имам и аз, смених тампони на стабилизиращата щанга пак същото, смених тампони на амортисйорите пак същото, смених кормилни накраиници пак същото, смених шарнири пак същото, и тва само като застудее, сега е малко по топло при нас 11-12 градуса и не го прави остана само да сменя тампоните на двата носача , че друго не остана за смяна. Прави го само от дясната страна и само когато мина през по голяма неравност или през легнал полицаи.

Коментар

Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
      Абсулютно същия проблем имам и аз, смених тампони на стабилизиращата щанга пак същото, смених тампони на амортисйорите пак същото, смених кормилни накраиници пак същото, смених шарнири пак същото, и тва само като застудее, сега е малко по топло при нас 11-12 градуса и не го прави остана само да сменя тампоните на двата носача , че друго не остана за смяна. Прави го само от дясната страна и само когато мина през по голяма неравност или през легнал полицаи.
      И аз всички тези неща ги огледах в няколко сервиза и са ми добре. Освен това като си мисля ако е някое от тях няма да го прави само като паднат градусите, а постоянно.....не знам. Ако намериш някакво решение ще съм ти благодарен ако го споделиш. Аз ще направя същото.

Коментар

...
        Последно редактирано от St_Donchev; 05-12-14, 15:21.

Коментар

Първоначално публикуван от St_Donchev Преглед на мнение
          И аз всички тези неща ги огледах в няколко сервиза и са ми добре. Освен това като си мисля ако е някое от тях няма да го прави само като паднат градусите, а постоянно.....не знам. Ако намериш някакво решение ще съм ти благодарен ако го споделиш. Аз ще направя същото.
          Колега открих го тва досадно скърцане най-накрая. Днес какво ли не правих едно по едно ги откачах всички части и без амортисиор карах през легналите полицаи, и накрая се оказа БИАЛЕТКАТА от горната страна където се хваща за стабилизиращата щанга , свалих я и я хванах на менгемето и като почнах да я движа ,яко скърцане , тампона превърта вътре и скърца яко . Пръсках я с смаска но няма никакъв начин да влезе смаска отдоло под фтулката, иначе биалетата е здрава и не тропа но скърца яко. Решението е нова и настана тишина.

Коментар

Благодаря ти приятел, ще проверя дали и при мен е същото.

Коментар

Мисля ,че проблема ти е в стабилизиращата щанга.Свали тампоните и и огледай хубаво мястото където лежат,ако щангата там ти е станала овална ще скърца дори и с нови тампони.Но споко ,има евтино решение на проблема без да купуваш нови тампони и щанга.
              JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
                Мисля ,че проблема ти е в стабилизиращата щанга.Свали тампоните и и огледай хубаво мястото където лежат,ако щангата там ти е станала овална ще скърца дори и с нови тампони.Но споко ,има евтино решение на проблема без да купуваш нови тампони и щанга.
                Колега ти май не четеш.

Коментар

Колега ти май не четеш.
                  Прав си! Не чета,а и най вече не пиша.Но писаното се отнася зя Стефан Дончев,ако разбира се не се окаже неговия проблем, идентичен с твоя!За теб разбрахме,че си открил проблема.
                  Последно редактирано от Калин; 17-12-14, 14:22.
                  JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Решаването със скърцането на тампоните на стабилизиращата щанга е много просто, свалят се тампоните мястото където лягат на щангата се почиства хубаво с телена четка и после с водна шкурка, забърсва се и после се навива 3-4 слоя от ония стария изолирбанд платнения ( сега има и нов такъв който пак става ) слагат се тампоните и се навиват, и скърцане няма повече.

Коментар

Колеги имам проблем с grand cherokee 2.7crd като и дам газ колата забива на едни обороти и километри и не върви забелязах че когато я изворцирам на място гърнетата пукат и направо узсмуква трабите на турбопътищата някой имал ли е подобен проблем благодаря предварително !

Коментар

• дядо владо
                        дядо владо коментира
                        Редактиране на коментар
                        Виж си въздушния филтър и..........пиши грамотно!

Решаването със скърцането на тампоните на стабилизиращата щанга е много просто, свалят се тампоните мястото където лягат на щангата се почиства хубаво с телена четка и после с водна шкурка, забърсва се и после се навива 3-4 слоя от ония стария изолирбанд платнения ( сега има и нов такъв който пак става ) слагат се тампоните и се навиват, и скърцане няма повече.
                      Това трайно решение ли е? Предлагат се вече и тампони с платнена подложка.
                      Jeep Cherokee KJ, 2.8crd LIMITED Auto, 2004г. & TABBERT Jeunesse 560
                      Око за око, паста за зъби!
                      Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X