Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт Аудиосистема на WJ Гранд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ремонт Аудиосистема на WJ Гранд

За 3.1TD VM имам останали един работещ чейнджър и една навигация без карта. За CD чейнджъра си запазете само конектора, стария май го резнах. Трябваше ми като монтирах компютъра. Нещата се подаряват (само на съфорумци). Намират се в Пазарджик при баща ми (asenv). Бонус - леко течащ радиатор от същото возило, само му пречи в мазето.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от paradox Преглед на мнение
      За 3.1TD VM имам останали един работещ чейнджър и една навигация без карта. За CD чейнджъра си запазете само конектора, стария май го резнах. Трябваше ми като монтирах компютъра. Нещата се подаряват (само на съфорумци). Намират се в Пазарджик при баща ми (asenv). Бонус - леко течащ радиатор от същото возило, само му пречи в мазето.

Поздрави
      Един познат ще ги вземе веднага. Той обаче не може да работи с компютър, и връзката му с форума е чрез мен.
      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

И аз имам един чейнджър за 10 диска, като сложих iPod, го свалих.

По принцип чейнджъра работи, но е леко капризен към дисковете, вероятно трябва да се почисти.
        ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
        Volvo XC90 D5 Executive '12
        Volvo XC60 D5 Summum '11
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
          Един познат ще ги вземе веднага. Той обаче не може да работи с компютър, и връзката му с форума е чрез мен.
          За какво са ти като не можеш да ги сложиш на ZJ.
          Навигацията RB1 се монтира на WJ след 2002.
          На 3.1 който е преди 2002 може само със специални преходници.

Коментар

А за 200 лева си качваш на мястото на чейнджъра един стар малък лаптоп с изход за телевизор и ПРАС! към видео входа на инфинити-то, още някой друг лев и си слагаш и дистанционно и GPS и какво ли още не...

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              За какво са ти като не можеш да ги сложиш на ZJ.
              Навигацията RB1 се монтира на WJ след 2002.
              На 3.1 който е преди 2002 може само със специални преходници.
              Моя човек е с WJ ,ама дали беше 2001 или 2002 не знам.
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

А за 200 лева си качваш на мястото на чейнджъра един стар малък лаптоп с изход за телевизор и ПРАС! към видео входа на инфинити-то, още някой друг лев и си слагаш и дистанционно и GPS и какво ли още не...
                Мечтите са хубаво нещо. Реалността обаче е друга.
                http://www.wjjeeps.com/audioupgrade.htm

Видео вход имат навигациите след 2006.

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
                  Напълно подкрепям - за разлика от "запалките" всичко от "ябълката" е МНОГО качествено.
                  Що па ябълка? На Nokia N85 имам и FM трансмитер, и Bluetooth, и USB, и слот за карта. Че и GPS. Пусната на FM трансмитер си работи перфектно и неразличимо от добре приемана радиостанция.

Та, има и други "ябълки".
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Поздрави
                    Каква е навигацията? На мястото на радиото ли се монтира?

Коментар

Айподчето има интерфейс, който позволява да го управляваме през аудиото и съотертно волана. За мен разликата от това, до ФМ трансмитера е огромна. А правя сравнение с ФМ трансмитера за ийпод на Белкин. Всеки си преценява.

Коментар

Първоначално публикуван от Palazov Преглед на мнение
                        Айде, айде!
                        Тука става въпрос за евтинджос, каквато е автоуредбата.
                        на Жипчо музиката е Infinity Gold и си е много добра, почти по нищо не отстъпва на фабричното Bose (с DSP - Digital Sound Processing) в Алфата ми - а то е наистина много, много добро.

Направо си е грехота да се пускат некви трансмитери през толкова качествена музикална система. Вервайте ми, над половин година карах с трансмитер и мога да сравня качеството на звука от оня FM-чеп и iPod-а. Да не говорим, че си го управлявам от волана - сменям песни, прехвърлям на радио и обратно, усилвам и намалявам звука, без да си отвличам вниманието и да си местя ръцете от волана.
                        Последно редактирано от kinex; 16-12-09, 19:26. Причина: неподходящ език
                        ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                        Volvo XC90 D5 Executive '12
                        Volvo XC60 D5 Summum '11
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
                          Айподчето има интерфейс, който позволява да го управляваме през аудиото и съотертно волана. За мен разликата от това, до ФМ трансмитера е огромна. А правя сравнение с ФМ трансмитера за ийпод на Белкин. Всеки си преценява.

абе гложди ме един въпрос, дали с този модул кабелния който ползвате с Карбуратор за гранда мога да вържа айпода към оригиналното радио на черока ми, 98г.е... че съм с фм трансмитер /белкин/ , втори при това -първия го свиха. ама ми омръзна да ми се меша сигнала с други трансмитери, пък и целият диапазон е претоварен... да не говориме че все трябва да прибирам кабела.

п.с. отзад има един куплунг 5ца за крайслеровия чейнджър...
                          не бързам за никъде...
                          XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
                            абе гложди ме един въпрос, дали с този модул кабелния който ползвате с Карбуратор за гранда мога да вържа айпода към оригиналното радио на черока ми, 98г.е... че съм с фм трансмитер /белкин/ , втори при това -първия го свиха. ама ми омръзна да ми се меша сигнала с други трансмитери, пък и целият диапазон е претоварен... да не говориме че все трябва да прибирам кабела.

п.с. отзад има един куплунг 5ца за крайслеровия чейнджър...
                            Бе знам ли - не съм попадал досега на такъв. Може да пробваме...

Коментар

ахъм, трябва да пробваме. в нета не намерих никакво инфо към хардуера ... след нова година ще се обадя при възможност да се уговориме нещо за проба. ако е удобно.
                              не бързам за никъде...
                              XJ 2.5TD '98

Коментар

Давай! На разположение съм. Ще привикаме и Карбуратора, да дава акъл, нали това му е работата . Много ми е симпатичен, ма с тия Алфи нещо ми бяга по тъча...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X