Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт Аудиосистема на WJ Гранд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонт Аудиосистема на WJ Гранд

Молба към всички колеги,които знавт нещо по въпроса.Отказа ми тунера на радиото и пообиколих 4-5 сервиза в Пловдив,оказа се,че никой от тях не знае как да се демонтира от конзолата,за да се ремонтира.Модела на джипката е WJ 2000 г.,мисля че поне до 2004 са монтирани едни и същи InfinityGold околплектации. Ако някой знае как се разглобява ,моля да сподели,защото явно сам трябва да го демонтирам.
    Благодаря.
    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Re: Ремонт Аудиосистема на WJ Гранд

декоративния панел върху тунера е на щипки просто трябва да се дръпне. самото радио/СД се държи с 2 винта към таблото, отзад имаш 2 куплунга. нищо работа
    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Благодаря Мите.

Коментар

Щипките и болтчетата са по 4,декоратичното табло излиза заедно с дюзите на парното,удобно е направено,само трябва плоска по широка отверка и да се подложи под кожата,твърд лист и излиза лесно.

Коментар

На щипките има едни плюшени лепенки за обезшумяване. Внимаваи да не ги скъсаш или загубиш щото после скърца.
          А тунера е много тъп. Върти мегахерците само на нечетно. Така полвината станции ги няма.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            На щипките има едни плюшени лепенки за обезшумяване. Внимаваи да не ги скъсаш или загубиш щото после скърца.
            А тунера е много тъп. Върти мегахерците само на нечетно. Така полвината станции ги няма.
            Хихихихи! Ти сега ли се сблъска с понятието "американски стандарт"?
            Братята руснаци твърдат че някои по-напреднали сервизи в Русия могат да настроят по нужния начин машинката че да лови всичко, ама докато не го видя не вярвам. А и тук май няма да има кой да го направи.
            На WJ на 1.5 или на 2 дина е размера, щот на ZJ е на 1.5...
            Ако е на 2 дина може да си вземеш от Севдо нещо интересно с разни там монитори и други глезотийки, чат-пат му оставят такива или той доставя...
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
              Хихихихи! Ти сега ли се сблъска с понятието "американски стандарт"?
              Братята руснаци твърдат че някои по-напреднали сервизи в Русия могат да настроят по нужния начин машинката че да лови всичко, ама докато не го видя не вярвам. А и тук май няма да има кой да го направи.
              На WJ на 1.5 или на 2 дина е размера, щот на ZJ е на 1.5...
              Ако е на 2 дина може да си вземеш от Севдо нещо интересно с разни там монитори и други глезотийки, чат-пат му оставят такива или той доставя...
              На 2 дина е. Не искам да го сменям защото става много грозно голяма дупка с малък касетофон. Дисплея за навигацията си има перфектно място но не ми се занимава.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                На 2 дина е. Не искам да го сменям защото става много грозно голяма дупка с малък касетофон. Дисплея за навигацията си има перфектно място но не ми се занимава.
                Е аз затова ти казвам - голям касетофон на 2 дина да запълни перфектно дупката. Седи си съвсем заводски, а на дисплея ще си гледаш DVD...
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Касетофон с такава форма не съм виждал.

Виждал съм такива. Според мен е грозно.

Коментар

Отдека го зареждаш това че нищо не се вижда?
                    Има доста хубави и скъпи модели на 2 дина, включително с тъч панел
                    Това дето си го заредил си е най-обикновенна свирка на 1 дин. Аз ти говоря за два.

Коментар

Дин нали е стъпката. При мен последната цифра винаги е нечетна.
                      Кое не можеш да видиш. Оригиналния е по голям и с обли ъгли. Първата снимка. А това на втората снимка е едно от наи скъпите. Има всичко TV DVD NAV и е с тъч скрйин. Ама маломерно ми се вижда.

Коментар

Дин не е стъпката а размера на кутията. Стандартните свирки са на един дин. Твойта ако е двойно по-широка е на два дина. Ама нещо ми се струва че и при теб е 1.5 дина, както на ZJ само че с по-обли страни. Тогава вече е малко по-неудобно но при теб с подходящ преход и музика на 2 дина ще събереш.

Коментар

Ти снимките виждаш ли ги. Колко е едното и колко другото. На втората снимка магнета си е стандартна кутия КОнфекция. Е не искам такова малко. Стефан да каже.Не ги знам диновете но по твоите думи на ГрандII трябва да е 2дина с обли ръбове.

Коментар

Ти намери Стефат к`во да го питаш...
                            На JZ е 1.5 дина - простоия от нищо не става. Като гледам и твоята е 1.5 но поне имаш място да сложиш 2 дина.
                            Стандартната кутия дето казваш ти е твърдо 1 дин. Баси, мислех че си ги научил тия неща.

Коментар

Стефан ERA
                              Кутията на ZJ е като на втората снимка на WJ е по голяма.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X