Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт Аудиосистема на WJ Гранд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ремонт Аудиосистема на WJ Гранд

Да съживим темата.Преди месец си сложих други колонки отпред и тъкмо си викам, че вече с озвучаването всичко е наред то взе,че радиото се развали.Свалих го и двамата майстори при които го занесох казаха,че нищо немогат да направят.Обадих се на няколко морги и ми обявиха цена все едо ми продават DVD сТV.Някой откри ли майстор който им разбира и ги поправя.Който е заменил оригинала с друго моля да каже с какво и да качи снимки.
    Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
    Grand 3.1TD
    0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
      Да съживим темата.Преди месец си сложих други колонки отпред и тъкмо си викам, че вече с озвучаването всичко е наред то взе,че радиото се развали.Свалих го и двамата майстори при които го занесох казаха,че нищо немогат да направят.Обадих се на няколко морги и ми обявиха цена все едо ми продават DVD сТV.Някой откри ли майстор който им разбира и ги поправя.Който е заменил оригинала с друго моля да каже с какво и да качи снимки.

колега и аз имах подобен проблем в началото на лятото звукът трагва и след около 10-15сек.се чуваше едно пукане в колоните и спираше а продалжава да свети.Оказа се че е изгоряло краиното стапало и едно момче от хасково ми го оправи.Не мисля че има значение но моя модел е:
      Прикачени файлове

Коментар

Намери се Майстора,поправи радиото и всичко си му работи.Ремонта ми отне близо месец в разнасяне по разни майстори които не свършиха нищо, а човека го поправи за един ден.Цена за всичко-15лева!
        Grand 3.1TD
        0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
          Намери се Майстора,поправи радиото и всичко си му работи.Ремонта ми отне близо месец в разнасяне по разни майстори които не свършиха нищо, а човека го поправи за един ден.Цена за всичко-15лева!
          Дай малко подробности, да понасочим поне нашите майстори, че да ни оправят
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Подробности не знам.Оставих го на един приятел, който го дал на негов майстор и на другия ден ми се обади да си го взема отремонтирано.
            Grand 3.1TD
            0898 620 306 Стоян

Коментар

Едно елегантно, евтино и без никакви интервенций по интериора решение:
              Както при vovata, с FM transiver /предавател/, но директно включен в запалката:
              - големина на ръкохватка на лост за скорости;
              - цена около 30 лв.;
              - оперираш с него като радиостамция;
              - дистанционно управление /ползвам го само за настройки/;
              - слот за карти /флашка и т.н./
              - има два вариянта: с вградена памет /за предпочитане/ и без;
              - зарежда се с музика както една флашка от компа.
              Има много модели, намират се в техноХХХХ магазините, за компютри и подобни.
              Днес погледнах брошурите на метро, за тази цена го предлат с SD карта с 4 Gb памет.
              Ползвам такова от три години с 1 GB флашка, перфектно е.

Коментар

Само, че качеството им е ужасно.

Даже за глух е ясно, че тази "благодат" реже от високите и то много.
                След това осъзнаваш, че и средните са зле.
                Да не говорим за динамика и други такива.
                Това важи за всички подобни устройства.
                Иначе да слушаш Пътьо Тъпанчев стават.
                Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

FM трансмитера е самосвиреща тояга, вервайте ми, и за чеп за зеле не става

Това е истината

Управлява се от бутоните на волана и звука е екстра
                  ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                  Volvo XC90 D5 Executive '12
                  Volvo XC60 D5 Summum '11
                  Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Напълно подкрепям - за разлика от "запалките" всичко от "ябълката" е МНОГО качествено.
                    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Айде, айде!
                      Тука става въпрос за евтинджос, каквато е автоуредбата.
                      Повечето радиостанций работят на MP3.
                      Сега да се замеряме с параметри от акустиката:
                      -динамика;
                      -честотна характеристика и т.н.;
                      просто няма смисъл в тези конфигураций.

Коментар

Всичките тези джуджавки са много "убави" ама 'га ти работи щайгата. Моята като блокира не хваща нирадио ни диск ни нищо, пише ми само Amp-clip и край.
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                          Всичките тези джуджавки са много "убави" ама 'га ти работи щайгата. Моята като блокира не хваща нирадио ни диск ни нищо, пише ми само Amp-clip и край.
                          Прав си musovir!
                          Всяка тема може да се разтегне до безкрай /по метода на девиацията/.
                          Но и обратното е вярно, тук има въпроси, някъде има верен отговор, въпросоподавателя мълчи след като си е решил въпроса?!

Коментар

Аз имам оригинален касетофон за гранд 96г,сложих друг ако някои има интерес да пише на лично ще се разберем нещо!!!
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от D.Bonev Преглед на мнение
                              Аз имам оригинален касетофон за гранд 96г,сложих друг ако някои има интерес да пише на лично ще се разберем нещо!!!
                              Тиядни съм намайстор да установят точно причината за дефектирането на моя. Ако се окаже щайгата съм първи в пазарлъка. Прати една снимка на твoя на musovir маймунка abv.bg
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Ако не успеят вашите майстори се обади 0898620306 да го носим на нашите.Като се развали моя звъних по моргите в мобилето.За радио с чейнджър в Пазарджик искаха 150лв.Като моето с диск и касета за по малко от 350лв.не успях да открия.Ама това само по телефона на място не съм ходил да се пазаря.
                                Grand 3.1TD
                                0898 620 306 Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на Днес.

Зареждам...
                                X