Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ми тропа отзад?!?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво ми тропа отзад?!?

Предишните две мнения #14 и #15 са противоречиви и взаимоизключващи се!
    Какъв извод да си направим???
    ________________________________________________________________________________________
    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
      Предишните две мнения #14 и #15 са противоречиви и взаимоизключващи се!
      Какъв извод да си направим???
      Че трябва да се гледат и датите на постовете....
      00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
        Че трябва да се гледат и датите на постовете....
        Точно!
        Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
        Kawasaki Vulcan S ABS SE '17

LZ1FLY

Коментар

От казаното в пост #14 от 07.10.2010г."Искам да потвърдя, че днес Коко ми звънна и се разбрахме" е логично да си направим извода , че наистина сте се разбрали и всички недоразумения са решени, и всичко е приключило добре за двете страни.
          В пост #15 от 25.11.2010г. "Мина повече от месец, а обаждане от Коко липсва. Звънял съм му над 20 пъти, но без резултат." се подразбира липса на комуникация, вероятно неспазена уговорка за обаждане и некоректност /за която няма яснота в какво се изразява , освен , че няма връзка с човека/.
          Извода е,че така предоставената информация е непълна и от там се поражда неяснота за позицията на колегата.
          Е те това съм имал в предвид в предходния си пост, като същевременно съм видял и датите на постовете.
          ________________________________________________________________________________________

Коментар

Да, за пост #14... "разбрахме" се (за понеделник, а беше четвъртък или петък) да отида и да си взема "нещатата", но схемата с невдигането на телефона се разигра отново!

LZ1FLY

Коментар

Ясно!

Коментар

Тия тампони не стават. Ламарината им е мека, гумата също им е мека. А гумата им освен че е мека, след година почва да се цепи. Общо взето година две карат, ако до тогава не излезнат от отворите на А-рамото.

Коко да вдига телефона и да сменя .... до полудяване. Или докато не сложи оригинални от любимия Балканстар по 25лв за брой. Мопарските 5-10 години карат.
                Последно редактирано от kinex; 27-11-10, 13:35.

Коментар

Ами да ти кажа не си много прав. Когато той ги сложи се прецакаха след две седмици, а след като сложих същите при друг майстор, вече месец и нещо карам без проблем.
                  Едно е година две, друго е 1-2 седмици... така, че... може би не си прочел темата внимателно?!?

LZ1FLY

Коментар

Изобщо нямам нужда да ви чета глупостите, камо ли пък внимателно.
                    Тези тампони получават натоварване, което ги кара да излезнат от А-рамото, само и единствено когато задните гуми са във въздуха(задния мост е увиснал на амортисьори). Такава ситуация може да се получи само при две положения. При скок, или при вдигане на колата на подемник. Колко пъти е вдигана колата след първата смяна, и колко след втората ,,, не съм в състояние да съдя. Пък и не съм съдия.

Всъщност за кое не съм много прав? Или "може би" не съм много прав???

Коментар

Нито веднъж след първата, карана само в София, след втората смяна, я вдигах за зимни гуми... като нямаш нужда да четеш глупости, недей и да пишеш!

LZ1FLY

Коментар

Сигурно партидите на първите и вторите тампони са различни. Те и ментаците се различават по качество.
                        Колко е набит тампона в А-рамото не е причина за разглобяването на сглобката защото има ограничителна периферия, а и без това се набива много малко(милиметри някакви)
                        Посоката на набиване не може да се обърка, защото тампона влиза само от едната страна.
                        Маркера или там както му вика последния майстУр, също не е причина за излизането на тампона от A-носача. В оригиналните черупки на тампоните се вкарват плътни полиуретанови тампони и сглобката е бетон. Вкарват се и плътни гумени и пак не се разглобяват. Ама на оригиналните тампони черупката е от як метал, а не от меко тенеке като на ментаците.

Коментар

Извинявам се за спама, но само аз ли не мога да отворя снимките? Ако проблема е повсеместен моля peerless да ги качи отново. Благодаря
                          Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Kinex, говориш пълни глупости относно тампона и посоката... то е ясно, че се набива само от едната страна и хич не е милиметри, но не ми се спори с човек като теб, идеята на темата е съвсем друга!

П.П. Снимките явно са затрити от хоста на който ги бях качил, а не ги пазя

LZ1FLY

Коментар

Ооо ,, ако идеята на темата е да се оплюе някой, аз веднага мога да ти кажа какво ти тропа отзад. И въпреки че имаш възможност да се защитиш, съм сигурен че поне половината от четящите ще останат с убеждението че не си девствен.

Тампона се набива милиметри, А-рамото е кухо. Ако беше сменял тампони щеше да го знаеш.

Коментар

Идеята на темата е тоя някой да не се прави на "момиче" и да се вдигне скапания телефон! Ако мислиш, че ще ми накривиш шапката с твоето мнение си в голяма грешка... пък може и да не съм девствен знае ли се

П.П. Да, то милиметри е много общо казано (и 200мм са си милиметри...) мисля, че са над 10мм (то си има раздувка и няма как да влезе повече) защото и двата пъти като ги сменяхА, гледах внимателно кой какво прави, не съм сменял щото не ми е работа, а и нямам нужното оборудване!

LZ1FLY

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X