Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ми тропа отзад?!?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво ми тропа отзад?!?

Сега аз да си кажа мнението относно тампоните при това от личен опит .Моя заден мост не е на пружини и затова нямам такива тампони. Но предния ми е на пружини и А-рамена държът моста .Преди две години единия тампон се беше скъсал и аз реших да ги сменя всички но във Б.С. ми се видяха много скъпи и затова си ги взех от друг магазин .Избиването на оригиналните си беше голяма трудност а новите си влезнаха като удомаси и аз щаслив си карах джипа но нещеш ли след 2-3 месеца започна да тропа нещо от пред и се установи че единия тампон е изкочил .Свалих за А-рамото и гледам тампона от някаква ламаринта която е пуснала стружки когато съм я набивал сложиш го на менгемето исулиш го със чука и тои се смачка намерих каде съм захвърлил старите и взех един от тях ударих го и него със чука само дето ръката ми изтръпна на тампона нищо не му стана и от там бегом в Б.С. и си взех от по скъпите но вече 2 години нямам никакъв проблем.Та извода ...............................

Коментар

Напълно съм съгласен, че тези са от мека ламарина, но да издържат 1 седмица по асфалтови пътища... явно не са поставени правилно... както се вижда, вече няколко месеца карам със същите без да са излезнали... и все пак да поясня... не е проблема в парите, а в отношението и поведението на "мишка"... whatever, it's in the past already!
      Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
      Kawasaki Vulcan S ABS SE '17

LZ1FLY

Коментар

Добре де нали темата беше що не ти вдигат телефона. Сега - явно не са поставени правилно.
        Нали написах че това е невъзможно. Като ти е толкова явно що не кажеш за кое не съм прав.

Аз също не си вдигам телефона на въздухари. Че той телефона си е лично пространство. И изобщо не ми пука как ще го изтълкуват , защото ама съвсем хич не са ми важни.

Коментар

kinex, както ти казах няколко поста по-нагоре, явно не си чел началото... що изобщо си правиш труда да пишеш?!?
          Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
          Kawasaki Vulcan S ABS SE '17

LZ1FLY

Коментар

И това дали съм чел не ти е явно.
            Ай стига общи приказки. Кажи защо не съм прав.

Коментар

Ако отивам на майстор с части искам отношение към мен. Ако е "майстор" и ми каже, че тези части не стават, и не дава никаква гаранция, че ше изкарат и 100км съм съгласен. Но, ако без да каже нищо, ми взима парите за ремонтна дейност и после аз страдам - за мен това не е Майстор.

пп. Карам три форда, и да ви кажа досега от Мото-Пфое не съм си купувал части. Все афтърмаркет са били.
              Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

В случая не става въпрос за икономия, защото въпросните тампоти в Балканстар са по-евтини.

Коментар

Ами тогава извода е изобщо само един - некомпетентен майстор.

Коментар

Ми намери майстор който може да каже колко е мека ламарината и кога ще се скъса гумата, на око. Аз вече не го търся, защото знам че такъв няма.

Преди една година, когато казах че "Накрая простотията ще завладее форума" изобщо не предполагах че ще се случи толкова бързо. Тва от пишещите, едно 90% са клиенти на Лидъл. Ма то и четенето вече не е лесно.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                      Ми намери майстор който може да каже колко е мека ламарината и кога ще се скъса гумата, на око. Аз вече не го търся, защото знам че такъв няма.

Преди една година, когато казах че "Накрая простотията ще завладее форума" изобщо не предполагах че ще се случи толкова бързо. Тва от пишещите, едно 90% са клиенти на Лидъл. Ма то и четенето вече не е лесно.
                      И защо трябва всеки който има различно мнение от Вашето, да е клиент на Лидъл )) Като дългогодишен служител на фирма, занимаваща се с внос на авточасти, съм се сблъсквал и с майстори и с "майстори". И ако си компетентен специалист, ще познаеш и некачествената изработка, и некачествен метал. Ако не на око, то при поставянето със сигурност. За гумата наистина трябва да си доста добър, за да знаеш дали е качествена или не. Но както се изразявате Вие - става въпрос за метал и тънка ламарина ??? Е къде е мнението на специалиста?? Защото за мен, не всеки който има подемник, к-т инструменти и гащеризон е такъв.

Коментар

Koко не е писал от много време във Форума, с излючение на оня пост на латиница, където писа че е в чужбина. Естествено е да не отговаря на непознати номера, щото трябва да ги плаща скъпо, а живота на гурбетчията сигурно не е лек.
                        Разбра се, че тампоните са менте и не ги е доставил той. Няма и как да му се търси качествен монтаж и гаранция при тази ситуация и такова качество на вложените части.
                        Въпреки това, вероятно щеше да се стигне до компромисен вариант, ако човека си беше тук. Сега освен да чешем клавиатурата, няма какво да направим повече.

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                          Ако отивам на майстор с части искам отношение към мен. Ако е "майстор" и ми каже, че тези части не стават, и не дава никаква гаранция, че ше изкарат и 100км съм съгласен. Но, ако без да каже нищо, ми взима парите за ремонтна дейност и после аз страдам - за мен това не е Майстор.

пп. Карам три форда, и да ви кажа досега от Мото-Пфое не съм си купувал части. Все афтърмаркет са били.
                          Майсторите да се запишат на курсове ,за развитие на паранормални способности:хвърляне на боб,карти ТАРО,гледане на кафе........И да му мислят ментетата!Само като ги погледнат иии.....
                          Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                          Grand 3.1TD
                          0898 620 306 Стоян

Коментар

Напълно съм съгласен с теб. Особенно в тази част:

- "Майсторите да се запишат на курсове ,за развитие"

Защо един заварчик примерно на релса за телфер, може да ми покаже и диплома, и квалификация, и разряд, за да съм сигурен, че това нещо няма да ми падне утре на главата. А на майстора трябва да му вярвам само на приказките? Не е лесно да си "майстор" и няма нужда от паранормални способности, има нужда от учене и практика.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                              Koко не е писал от много време във Форума, с излючение на оня пост на латиница, където писа че е в чужбина. Естествено е да не отговаря на непознати номера, щото трябва да ги плаща скъпо, а живота на гурбетчията сигурно не е лек.
                              Разбра се, че тампоните са менте и не ги е доставил той. Няма и как да му се търси качествен монтаж и гаранция при тази ситуация и такова качество на вложените части.
                              Въпреки това, вероятно щеше да се стигне до компромисен вариант, ако човека си беше тук. Сега освен да чешем клавиатурата, няма какво да направим повече.
                              Лесно или не си е избор на човека. Скъпо или не - щом е поел ангажимент да вземе мерки е редно да си изпълни обещанието. Не познавам спорещите страни и не взимам страна, но фактите са си факти. Аз като кажа на мой клиент, че може да мине и по-евтино...пак си нося гаранцията. Той не е виновен, че ми се е доверил. Но си зависи и дали искам да създам партньорски отношения с някого или да го "мина" еднократно. Въпрос на "фирмена" политика.
                              Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Todor_Ninov Преглед на мнение
                                Лесно или не си е избор на човека. Скъпо или не - щом е поел ангажимент да вземе мерки е редно да си изпълни обещанието. Не познавам спорещите страни и не взимам страна, но фактите са си факти. Аз като кажа на мой клиент, че може да мине и по-евтино...пак си нося гаранцията. Той не е виновен, че ми се е доверил. Но си зависи и дали искам да създам партньорски отношения с някого или да го "мина" еднократно. Въпрос на "фирмена" политика.
                                Добре де, какви са фактите? Аз разбрах, че Колегата си е купил тампони и отишъл при Коко да му ги сменя. След една седмица тампоните се разбили. После, всепризнати капацитети на марката казаха, че тия тампони са менте и се мачкат като консерви. Междувременно пък, Коко се оказа, че заминал на гурбет.
                                Ти какви факти разбра и въобще какво предлагаш?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X