Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ми тропа отзад?!?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво ми тропа отзад?!?

Искам да си изкажа болежката, а и да предпазя някой евентуално!

Ситуацията е следната, преди 2 седмици някъде бях при Коко да смени следните неща:

- Задни долни носачи
    - Тампони и шарнир на заден горен носач (а-рамо)
    - Тампони на стаб щангата
    - Задни тампони на предни носачи

Всичко много хубаво, смени ги той, аз доволен... само, че преди седмица нещо започна яко да хлопа отзад в ляво... звънкам аз на Коко и му викам да мина да го погледне, че ми се струва не е затегнал някой болт (евентуално!?!)...

Вдига той, и се уговаряме на другия ден да му звънна и тръгна към него. Звъня му аз, затваря ми, продължавам така през час два да му звъня, но не ми вдига. Това упражнение от моя и от негова страна (звъня - не вдига) продължи близо седмица.

Вчера след като за последно не си вдигна телефона, реших да отида на друг майстор да каже каква е ситуацията... ами... като слезнах в канала ми стана неприятно. Чисто нови тампони леж... левия за нищо не става, защото е излезнал от леглото, а десния е на път да излезе...

Майстора ми обясни, че тампоните са сложени неправилно - не е спазен маркера, съответно ъгъла под който тампона работи и от натоварването се усуква и излиза от леглото. Десния беше горе долу добре сложен и явно затова все още си беше на мястото, но пък видимо усукан.

Така, тампоните трябваше да се сменят с нови. Извадих 76лв за два нови и 50лв за майстор.

Коко, ако случайно четеш, искрено се надявам да НЕ ти се е случило нещо и за това да не отговаряш на телефона, но ако просто не ми вдигаш, защото си наясно от какво е било тропането, не ти прави чест!!!

Ето да видите за какво става дума:
    http://up.drun.net/files/p1070427.jpg
    http://up.drun.net/files/p1070424.jpg
    Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
    Kawasaki Vulcan S ABS SE '17

LZ1FLY

От: Какво ми тропа отзад?!?

Как може да се случна нещо подобно!?
    Аз разбирам, че живеем в не нормална държама с полу човеци но това на нищо не прилича!
    Аман от некъдърници.
    WR400-in-in-in...
    LZ1RAO

Коментар

То като се замислиш вече не знаеш каде да отидеш нито в БС нито някъде другаде , много малко са хората вече коити поправят колите с мерак
      Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Айде стига, бе, не бил вдигнал телефона! Ами не го е чул, момчето с'я, к'во толкова?
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Не мен не ми е логично коко да знае какво е направил и сега де не си дига телефона. Сигурно нешто друго е впрос. Ас најного се страхувам от не оригинални части. Имал сам го проблема на двапати. И сега купувам саммо части от БС или Дарукар или от некој официјален вносител в Скопие. Не оти и там нема такива работи ,ама всепак е по друго . Не е хубаво да осуждаме човека така направо.

Коментар

Човека има право да се защити публично, а не го прави!

LZ1FLY

Коментар

И още го няма????????????

Коментар

Както виждаш...

LZ1FLY

Коментар

Без да съм адвокат на Кoкo, Ви моля да вземете впредвид следното: koko11-Последна активност 30-09-10 14:09 това всеки може да го провери от профила му!
                  Току що и аз му звънях, че и аз исках нещо да го питам, но и на мен не ми вдига телефона! Ако на модератор му се наложи да отсъства, се уведомяват останалите, за да се наглежда съответния раздел, за който отговаря. Той не го е направил, което е малко странно! Дано всичко е наред.
                  И моля, не съдете предварително /това е специално за колегата, чието мнение е изтрито-той си знае кой е/ нека изчакаме Коко, сигурен съм, че ако нещо е сгафил, ще оправи проблема!
                  LZ1PER

Коментар

Знам си, знам си...ама темата е от 24.09.2010г. Дано наистина всичко е наред с човека и дано си изяснят отношенията коректно... И ако всичко е наред да ми възстановите мнението.

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                      Знам си, знам си...ама темата е от 24.09.2010г. Дано наистина всичко е наред с човека и дано си изяснят отношенията коректно... И ако всичко е наред да ми възстановите мнението.
                      Аз знам от кога е темата, може да не я видял, няма начин ако е, да остави така нещата. Когато се появи, ще бъде информира и ще вземе отношение. Познавам го-отговорен човек е!
                      И точно ако всичко е наред както пишеш, няма да ти възстановим мнението, защото то точно тогава няма да е ама хич вярно
                      LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                        ...И точно ако всичко е наред както пишеш, няма да ти възстановим мнението, защото то точно тогава няма да е ама хич вярно
                        Ми то, ако е наред, значи просто си мълчи, и точно тогава ще е вярно. Не държа да се възстанови мнението, ама ако си трае просто, ще ви се наложи и други такива да триете.

Коментар

Parvo sory za latinizata niamase me tezi dni problema ste se reshi.

Първо сори за латиницата. Нямаше ме тези дни. Проблемът ще се реши.
                          Последно редактирано от Чавдар (V93); 07-10-10, 17:32. Причина: "Превод" от латиница

Коментар

Искам да потвърдя, че днес Коко ми звънна и се разбрахме, което ме връща към първоначалното ми мнение (което бях споделил в една друга тема) за него, че е точен човек!
                            Явно е бил възпрепятстван по един или друг начин и това е довело до проблема с комуникациите.

LZ1FLY

Коментар

Явно за пореден път избързвам със заключенията относно хората. Мина повече от месец, а обаждане от Коко липсва. Звънял съм му над 20 пъти, но без резултат.
                              Изводите оставям на вас, скоро ще прави сервиз в София и аз лично не бих стъпил там!

LZ1FLY

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X