Здравейте колеги
Четох много из форума но не намерих кои уплътнения трябва да подменя на дюзата ако пълни нафта в маслото и трябва ли да разглобя самата дюза и има ли в нея също О-ринг за смяна. Ако някой има идея моля да сподели. Благодаря предварително
Четох много из форума но не намерих кои уплътнения трябва да подменя на дюзата ако пълни нафта в маслото и трябва ли да разглобя самата дюза и има ли в нея също О-ринг за смяна. Ако някой има идея моля да сподели. Благодаря предварително
ще опитам да намеря уплътненията и в самата дюза и ако не е прекалено сложно събирането и след това ще пробвам да ги сменя на тези със здравите разпръсквачи мисля че 1 или 2 дюзи ми правят проблем но незнам как да разбера коя е. Джипа като го въртя не пали и да го дърпам също като го оставя на контакт и разкача конектора на дюзите и го закача отново завъртам на стартер и пали на четвърт но вече свети чека като е топъл понякога пали без да разкачам буксата но гасне когато си иска предполагам е от някоя дюза и тогава разбрах и за маслото като извадих щеката малко преди това смених турбото средната част с нова но от там мисля че само може да пие от маслото не да го пълни с нафта. Ще разглобя повредената дюза която имам и ще пиша
Коментар