Извинявам се че нямах няколко дни достъп до интернет и не съм видял вапроса -минах с него за два дни над 1500км и в движение няма проблем но при работа на място спада температурата и при загрял двигател въпреки че вече не е толкова студено.
Може и да не е термостат - пример - когато бяха големите студове , на място и при загрял двигател и надуто парно леко тръгваше надолу стрелката.Когато се движех стрелката стоеше между двете точки и не мърдаше. Същото е и лятото - при най големите горещини и изкачване на независимо какви баири стрелката ми не мърда. Та мисълта ми беше , че всичко това може да се дължи и на студа и виското , което бачка яко.
Дюзи втора употреба е най-глупавото което можеш да направиш....единственото по-глупаво е да смениш само една дюза с нова
Най-удачното което можеш да направиш е да отидеш в някой от добрите сервизи за рециклиране, които тук са обсъждани в не една тема тук и си рециклирай всичките. После за известно време забраавяш за проблема, а някои дават и гаранция.
Колеги малко смешно ама немога да сваля тялото на мигача и габарита да сменя крушка отгоре има един винт отвих го обаче се държи и на друго място и ништо не се вежда.
Колеги малко смешно ама немога да сваля тялото на мигача и габарита да сменя крушка отгоре има един винт отвих го обаче се държи и на друго място и ништо не се вежда.
Има една или две пъпки който трябва да натиснеш малко по силно и ще излезе
Коментар