От: Смяна на каретата на карданите на Hyuindai galoper
Много хора се бъркат за задния диф,че по каталог маслото излиза 2л.Да ама за без лсд.Затова като отвориш пробката не изтича .За ЛСД е 2.8л.Масло на пазара като марки и видове колкото искаш стига да е с лсд или без .
Много хора се бъркат за задния диф,че по каталог маслото излиза 2л.Да ама за без лсд.Затова като отвориш пробката не изтича .За ЛСД е 2.8л.Масло на пазара като марки и видове колкото искаш стига да е с лсд или без .
. Така за сега смених карета на предния диф. (40лв.парчето)паразитен хебел,агренажен ремък.ремък балансиращи валове(моисторчето направо се опули като видя че има такива явно го фиджа за първи път
-бахти дифа събра 3л точно.масло на преден диф.,масло раздатка, масло скорости.За сега това съм сменил,но маисорчето ми каза ,че и задния кардан нещо има проблем ,ама не било от карето.КОГАТО минавам неравности и нещо хлопа от доло и тои ми каза че било от задния кардан ама не било каре та в моменте се чудим какво е.и още нещо -бе тече ми масло някъде от двигателя и не мога да рзбера от къде.3 пъти мия двигателя после гледаме и не мога да рззбера.а забравих да кажа че смених и семеринга на разпределителния вал щото според маистора теча бил от там.да ама не пак тече от някъде .после ми каза че сигурно е от семеринг калянов вал ама нещо ме съмнява щото маслото се стича от главата надолу а семеринга е вътре в кожуха и според мен не .Вчера отивам и пак мия двигател(имам чувството че маисторчето има акции в тая автомифка, бахти през ден мия двигател и само догатки)и тоя път ми вика гарнитура на глава
Коментар