Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hyundai Galloper lift

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: hyundai galoper lift

Изключително доволен за моите цели.До сега бях с два комлекта,едни като твоите,и едни Кобри.Продадох всичко и купих чисто нови тези.
    На кал са по-добри от АТ-то и една идея по-зле от Кобрите.А на сняг,утъпкан или не са направо перфектни.Казват че им бил слаб страничния
    борд и са леко шумни на асвалта,но както е известно пълно щастие няма
    Поздрави.
    +359 889 301 623 Явор
    Suzuki Grand Vitara 2,0л.2007

Коментар

Здравейте.Ще сменям маслата може ли да ми кажете за раздатка, скорости и преден диференциал какво масло трябва .

Коментар

За раздатката беше някакво не много скъпо от 30-50 лв.но го поръчах предния ден,виж в книжката,ако нямаш,довечера мога да погледна
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Благодаря открих ги на последната страница на книжката

Коментар

Здравейте,не откривам никъде информация за 31х10.5х16 на галопер.ще успея ли да ги вкарам и много ли ще го натоваря

Коментар

Мисля че ще влезнат,в руските форуми опират при напълно навъртян волан чак 33 и пак си ги карат без лифт.
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Благодаря за отзива!!!
                Притеснява ме това , че са 16" и дали ще тормозя машината и окачването като цяло???
                Моторът е 2.5TD, 99 коня.
                Никъде не откривам на какъв размер отговарят!?!
                Ако някой знае моля да ме просветли

Коментар

Първоначално публикуван от p_ruskov Преглед на мнение
                  Здравейте,не откривам никъде информация за 31х10.5х16 на галопер.ще успея ли да ги вкарам и много ли ще го натоваря
                  Влизат без каквито и да било проблеми, аз карам с този размер, само че 15 инчови. Джипа не се товари - със същия двигател съм, динамиката и скоростта си ги запазва.
                  Success is like being pregnant! - Everybody congratulates you, but nobody knows how many times you were fu..ed ....

Коментар

Първоначално публикуван от p_ruskov Преглед на мнение
                    Благодаря за отзива!!!
                    ..... Никъде не откривам на какъв размер отговарят!?!
                    Ако някой знае моля да ме просветли
                    цифрите отразяват външния размер на гумата в инчове, конкретно в случая: диаметър 31,5 инча=80,01 см, и широчина 10,5 инча=26,67 см.
                    Независимо от това дали са за джанта 15'' или 16'', външния размер на гумата остава един и същ.

Поздрави.
                    Success is like being pregnant! - Everybody congratulates you, but nobody knows how many times you were fu..ed ....

Коментар

Благодаря за изчерпателния отговор колега !!!!

Коментар

Здравейте колеги от всичо прочетено по тази тема разбрах че 31 влизат и без да го вдигам и е достатъчно висок но ми се струва че ще изглежда малко по страховит ако го повдигна малко за предницата разбрах натягам торсиона а отзад на дългата база какво да и правя дали ще стане ако само вдигна амортисьорите по високо и аз съм с прожини

Коментар

Гледам разни клипчета с това чудо. И ми се струва че няма никакви ходове на окачването. И съответно закъсва на разни места дето има нищожно кълчене.
                          Така ли е наистина. Моля собствениците да помогнат. Досега съм карал дискавъри със стоково окачване и гуми и ме устройва като проходимост,
                          има ли я тази драма с липсата на ходове при галопера, че мисля да вземам такъв. За къс галопер става въпрос.
                          Последно редактирано от vas33; 11-04-16, 20:26. Причина: пояснения
                          Land Rover Discovery
                          Където е текло пак ще тече ...

Коментар

Каквито са ходовете на Паджеро,такива са и на галопера

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

Коментар

Преди време имах Галопер дълга база 2000 година и отдзат беше леко клекнал повдигнах го успешно като вътре в задната пружина сложих втора пружина от Пасат комби , като направих само допълнителни центроващи планки вътре в основната пружина.
                              И визията и возията се подобриха чудесно.
                              Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
                              Място и хора към които да принадлежи ...

Коментар

новата придобивка
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X