Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hyundai Galloper lift

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: hyundai galoper lift

Здравей колега. Мисля че бяха 30.5*9.5*15 някакъв странен размер.Но заспаха стана много хубав сега ще му поръчам и фланци и малко ще му натегна торсионите да го видя как ще стане и може би нови пружини от дълга база, ама това като видя как ще стои след натягането на торсионите. Иначе за гумите сам много доволен ама само на кал съм ги тествал то сняг имаше малко ама и на него беше добре.По асфалт са супер а цена точно 1000 с отстъпка. Много съм доволен от джипа особено с новите гуми си правя каквото искам.Поздрави

Коментар

Що не взе 31х10,5х15 цената е много близко?Аз моите ги продадъх ,хубави гуми са.Ето за инфо как седяха http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=176494
      Със здраве да си ги караш.
      Да питам само ръчните хъбове ти ли си ги слага?
      Дай малко инфо за тях как се държат.

Коментар

31х10,5х15 такива исках ама нямаше. Аз докато се натуткам те свършиха.Но то другите са близки като параметри .Хъбовете аз ги слагах много съм доволен родих се.Старите такъв номер ми извъртяха че бях полудял, отказаха ми на един лед и сняг и щях да се обърна в едно малко дере а бях с детето в гората .На другия ден бях с нови и ме е яд че по рано не ги смених .Казаха ми че един път автоматичните направят ли ти проблем само ядове очаквай.Моите два пъти ги ремонтираха до горе описания случаи.

Коментар

Колега.благодаря за инфото и от мен със здраве да си ги ползваш
          Между другото това е най-близкия размер до стандартния за КБ,само че в инчове.
          Поздрави.
          Последно редактирано от bradi; 14-01-14, 10:14.
          +359 889 301 623 Явор
          Suzuki Grand Vitara 2,0л.2007

Коментар

Първоначално публикуван от popaiiii Преглед на мнение
            Хъбовете аз ги слагах много съм доволен родих се.
            Колега , ако не е тайна от къде ги взе и какви пари ? Смяната трудна ли е ? Има ли нещо , за което трябва особенно внимание ?
            Ако противоречи на правилата може да ми отговориш и на лично !

Коментар

[QUOTE=stankos;2397052]Колега , ако не е тайна от къде ги взе и какви пари ? Смяната трудна ли е ? Има ли нещо , за което трябва особенно внимание ?
              Ако противоречи на правилата може да ми отговориш и на лично !

Взех ги от гладиатор към 300лв .Монтажа е лесен но на мен ми ги сложи майстор за по сигурно. Важно е да не се слага допълнително грес в тях си има.поздрави

Коментар

На едно място гледах Паджерови за 250 лв. ,ама дали ще станат Би трябвало ....
                Мерси колега !

Коментар

Ако не се лъжа са еднакви .Влез в саита на avm -http://www.avm.com.br/products4.htm и там ще ги видиш мисля че пише че са еднакви.Поздрави ако друго те интересува питаи ще помагам ако мога

Коментар

Модела е AVM 443 и AVM 443 HP/усилени/.Имат и автоматични но не нямат внос ,поне където съм питал.

Коментар

зимен пеизаж Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20141025_095709.jpg
Прегледи:1
Размер:89.6 КБ
ID:5620076

Коментар

Чуден пейзаж, браво.
                        Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                        0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Много яко беше. Утре ще му сложа и фланци на дзвера

Коментар

Дай снимки преди и след,и при мен иска изнасяне на джантите,има склонност към страничен лупинг.
                            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                            Анатолий Пейчинов o8875о9815
                            https://dvrbg.com/

Коментар

Ок аз и за мен ще си го снимам да видя разликата. Аз не съм усетил да се опитва да се обръща но визуално по ми харесва

Коментар

Ето го със и без Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20141030_160752.jpg
Размер:115.2 КБ
ID:5620356Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20141030_104006.jpg
Размер:133.4 КБ
ID:5620355

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X