Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хонда-CR-V извън пътя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хонда-CR-V извън пътя

Няма да е лошо,наистина да споделиш за пръскалките...,че на мен тази пред дясната чистачка пръска когато си иска...Мислех тези дни да я разглобявам , за да я почистя(може да се запушва от нещо...).
    SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Ами аз си мислех че проблема е някъде в моторчето и понеже не ми се разглабяше тръгнах от по-малкото зло, то са точно пръскалките над капака. Извадих си компресорчето на 12в. и след като го включих в захранването на колата отидох при капака. Вдигнах го и извадих мъркучетата там където се разклоняват. С накрайник за помпене на топки подавам налягане първо към едната пръскалка и през това време с голяма кърфица ръчкам през един от двата отвора. Така прочиствам самите пръскалки и от двете страни на капака. Периодично пробвам дали пръска и се оказа че има полза. Така почистих и пръскалката на задната чистачка като вдигна задното стъкло и изваждам мъркученцето над купето. Хубаво е , че има изход за запалка и в багажника та е по-лесно за работа. Успех с процедурата.
      Honda CR-V I 2000 г.
      0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Ок!
        SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X