Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хонда-CR-V извън пътя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хонда-CR-V извън пътя

на пръв поглед гадно баирче където лятото превъртат гуми колите с 4х2. Аз също повъртях особено последните 3-4метра, но при условие че снега беше много мокър и тежък и никой не се беше качил с кола до там. Колкото и да ни плюят количките, че не били за извън асвалта, не е чак толкова зле.
    Honda CR-V I 2000 г.
    0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

За да не отварям нова тема, надявам се да нямате против, въпроса ми е: като по буксувате малко повече започва ли да ви миреше от задния мост. Вчера яко се забих в едно " пътче " та се поокапах добре и след доста боксуване замириса яко от задния мост. Даже май спря и да върти за малко. При вас как е ?

Коментар

При мен не е така!
        Първо, защото досега не съм буксувал.
        Второ, защото кардана ми е в склада, а не на колата.

А при теб всичко си е ОК. Точно това трябва да се случва, като прекалиш с буксуването - системата си има термо-клапан, който изключва помпите, когато температурата на маслото се повиши.
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
        Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

При мен мирише яко на съединител, първия път много се спекох,после свикнах!Отдавам го на това, че няма бавни, на двигателя му трябват обороти, на колелата - не. Но задния диф не съм загрявал дотолкова, че да изключи.
          Honda CRV-1998 г. 128 к.с. продадена
          Honda CRV- 2004 г. 150 к.с. бензин

Коментар

Първоначално публикуван от spoko Преглед на мнение
            на пръв поглед гадно баирче където лятото превъртат гуми колите с 4х2. Аз също повъртях особено последните 3-4метра, но при условие че снега беше много мокър и тежък и никой не се беше качил с кола до там. Колкото и да ни плюят количките, че не били за извън асвалта, не е чак толкова зле.
            Проблема,колеги е в това,че с фото и камера никога не може да се предаде реалния наклон или дълбочина на дупка-не знам защо но фотоапаратите и камерите дават все едно е равно и всичко е ок,затова се подлъгват много хора и казват,ами от тука и москвич ще мине,опитвах да снимам и от доло но уви вижда се на снимките къс и плитък наклон,а в същност си е бая канал със стръмни брегове и ако не бута и задното до там си.Та така.Не се заблуждавайте по снимките,в конкретния случай и при колегата-от опит вече знам,че този наклон е поне два пъти по стръмен от колкото изглежда!Евала на колицата.
            имах и Toyota Rav 4 2006g.
            Mitsubishi Lancer 2008g.
            Honda CR-V 1998г.
            Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

абе вървят си колиците, мен тази зима ме домързя да карам гранд витарата, (хондата е доста по-удобна ) и сложих някакви американски гуми , обаче тези гуми имат грайфер малко по -малко от BFG All terain с който съм на гранд витарата, гумите са зимни но с много едра шарка и висок грайфер. Направо се изненадах и бях очарован колко много гази и рови .Гранд витара не съм я изкарал, ходих до вилата няколко пъти , има един голям наклон и комшиите всички с витарки и един има с нива, След последния сняг до къщите бяхме излезли само комшията баща ми и аз (2витари и една хонда) . долу в ниското имаше една нива
              с галоши и едно субару което май май и на него гумите не струваха.
              Та колеги с подходящи гуменки хондичката си върши работа и извън пътя. А когато не те е жал за колата проходимоста се удвоява
              Grand Vitara 2005g- за работа
              Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
              Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

Та колеги с подходящи гуменки хондичката си върши работа и извън пътя. А когато не те е жал за колата проходимоста се удвоява

това последното ама много е вярно
                Honda CR-V I 2000 г.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20120221_143654.jpg
Прегледи:2
Размер:121.8 КБ
ID:5350099Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20120221_143733.jpg
Размер:114.0 КБ
ID:5350100Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20120221_143701.jpg
Размер:153.3 КБ
ID:5350101това са гумите за които говорих по горе, ако някой се интересува се водят някакви AVALADGE или нещо подобно и бяха най евтините , само дето са шумнички
                  Grand Vitara 2005g- за работа
                  Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
                  Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=mH52YlMHGI0 Днес си направихме оффроуд барбекю + съчетание с другото ми хоби металдетектинг. Клипа е чак след третото ми излизане на мен с хондето и на колегата със самурая и леко се поразкаля освен мекия сняг. Снимки след малко.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06437__6[1].jpg
Прегледи:1
Размер:238.4 КБ
ID:5437398Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06463___9[1].jpg
Размер:193.5 КБ
ID:5437399Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06410__2[1].jpg
Размер:215.5 КБ
ID:5437400Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06455__7[1].jpg
Размер:153.6 КБ
ID:5437397
                    Honda CR-V I 2000 г.

Коментар

О,аз чакам да сменяме шарнир пък ти си сменял,наденица с пържоли.
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

Па тя, Хондичката се справя по-добре от Самурайчето!
                        Егати четката А!
                        / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Ей тя по добре се справя,ама май задното ти много вие, масло ли е за смяна или от натоварването.
                          -------Honda CR-V 128к.с.--------
                          "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Аааа не викай рогатия. Не съм чул да вие но за всеки случай пак прегледах клипчето и не чух виене. Имаше шум при изключване на задна предавка но иначе си върви нормално. От там минахме по 3-4 пъти и се поразкаля но пак излизаше макар и с повечко въртене. Утре съм на вилата за смяна на горен шарнирен болт и смана на тампончето на вилката която вслючва скоростите, че е много зле.
                            Honda CR-V I 2000 г.

Коментар

По време на клипа, чух нещо да говорите за едно голямо паджеро. Защо не си се обадил да покараме?
                              GSM 0877 08 99 19
                              Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

И понеже има блокаж само то се качи. Бързашки то стана малко на бързо и едвам минахме през с........мес да вземем това онова за барбекюто. Днес смених най-накрая шарнирния болт и няма тропане по предницата вече. Направих и снимки по време на смяната и ще качвам след малко. Имах проблем и с пръскалките на предно и задно стъкло та и тях оправих. Ако и друг колега има подобен проблем ще кажа набързо каква е процедурата.
                                Honda CR-V I 2000 г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X