Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хонда-CR-V извън пътя
Свий
X
-
До: Хонда-CR-V извън пътя
Лада,че няма да мине няма,изключвам нивата,а вчера преди колегата spoko,имаше и други ентусиасти и то със по-сериозни джипки,но ги вадиха на буксир,даже имаше и скъсани колани.Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнениеЗа тези условия даже и автомобил 4х4 не е нужен. Всяка лада ще мине от тук ...0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Като гледам клипчето наклона е нищожен или греша?Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеЛада,че няма да мине няма,изключвам нивата,а вчера преди колегата spoko,имаше и други ентусиасти и то със по-сериозни джипки,но ги вадиха на буксир,даже имаше и скъсани колани.
Нито калта е дълбока, нито нищо ... а с тази засилка ти гарантирам, че лада ще мине ... или прежалена кола ...Грандоман WJ 3.1 QD
Коментар
-
Попитай някой от участниците за наклона и калта.Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнениеКато гледам клипчето наклона е нищожен или греша?
Нито калта е дълбока, нито нищо ... а с тази засилка ти гарантирам, че лада ще мине ... или прежалена кола ...0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Колега Байселл, препоръчвам Ви да понатрупате малко повече практически опит, преди да давате подобни дълбокомислени определения за други марки и реални ситуации през погледи на други оператори.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Убий ме, но не можах да разбера какво искаш да кажеш??Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеКолега Байселл, препоръчвам Ви да понатрупате малко повече практически опит, преди да давате подобни дълбокомислени определения за други марки и реални ситуации през погледи на други оператори.Грандоман WJ 3.1 QD
Коментар
-
Моя скоромен опит показва, че няма техническо средство, с което да можеш да документираш резлната ситуация и хлъзгавостта и лепкавостта на калта - нито камера, нито фотоапарат, нито друго. Имал съм случаи на доста по плавен и почти несъществуващ баир и кал с дълбочина под сантиметър, да не могат да издрапат напълно подготвени машини с кални гуми и всичките възможни блокажи - просто глината е по-зле и от лед понякога, а също така съм минавал през дълбока кал и коловози на сериозен баир, където минава всяка кола без никакви проблеми. Просто никога не можеш да си сигурен в това, което виждаш на филмче.
Имаше някъде цяла тема за калта и нейните изненади.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Много ми е интересно как ще мине Лада-2105.http://vbox7.com/play:3ecba9e4Първоначално публикуван от pilota7222 Преглед на мнениеИзвинете,че така се меся,но подкрепям колегата buysell!От там си минавам с една Лада 2105 без проблеми!Не виждам нищо трудно в трасето.То с Лада от къде,къде "по-тежък" терен са минавали.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
За любителите-драскачи,предлагам да ми дойдат на моя тестов полигон.Нищо и никакво наклонче,но при топенето на снеговете,без гуми за кал-заебрави.предпочитам да се кача през два пъти по-стъмното.Питайте Ванката-Керчев
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Според мен много добре се държи машинката, за СУВ. Все повече се навивам и май ще е хонда. много ми хареса и вътрешния обем който има. Само тоя пусти мой мерак за газова уредба ме плаши
.
Някой може ли да сподели как се държи виското на тоя автомобил /дефекти, цени, може ли да се махне и да се кара само на предно ако стане беля, докат се намери ново/-------Honda CR-V 128к.с.--------
"Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"
Коментар
-
Хондата го качи втора,така че,и Нисана би трябвало да няма проблем на втора.Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнениеКамерата винаги лъже за наклоните.
На 14-ти същото място го качих на 1-ва бърза с ПатрУла и беше доста хлъзгаво, на 2-ра не искаше, тоест наклона не е толкова малък.
0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар