Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хонда-CR-V извън пътя
Свий
X
-
До: Хонда-CR-V извън пътя
Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнениеЗа тези условия даже и автомобил 4х4 не е нужен. Всяка лада ще мине от тук ...0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеЛада,че няма да мине няма,изключвам нивата,а вчера преди колегата spoko,имаше и други ентусиасти и то със по-сериозни джипки,но ги вадиха на буксир,даже имаше и скъсани колани.
Нито калта е дълбока, нито нищо ... а с тази засилка ти гарантирам, че лада ще мине ... или прежалена кола ...Грандоман WJ 3.1 QD
Коментар
-
Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнениеКато гледам клипчето наклона е нищожен или греша?
Нито калта е дълбока, нито нищо ... а с тази засилка ти гарантирам, че лада ще мине ... или прежалена кола ...0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Колега Байселл, препоръчвам Ви да понатрупате малко повече практически опит, преди да давате подобни дълбокомислени определения за други марки и реални ситуации през погледи на други оператори.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеКолега Байселл, препоръчвам Ви да понатрупате малко повече практически опит, преди да давате подобни дълбокомислени определения за други марки и реални ситуации през погледи на други оператори.Грандоман WJ 3.1 QD
Коментар
-
Моя скоромен опит показва, че няма техническо средство, с което да можеш да документираш резлната ситуация и хлъзгавостта и лепкавостта на калта - нито камера, нито фотоапарат, нито друго. Имал съм случаи на доста по плавен и почти несъществуващ баир и кал с дълбочина под сантиметър, да не могат да издрапат напълно подготвени машини с кални гуми и всичките възможни блокажи - просто глината е по-зле и от лед понякога, а също така съм минавал през дълбока кал и коловози на сериозен баир, където минава всяка кола без никакви проблеми. Просто никога не можеш да си сигурен в това, което виждаш на филмче.
Имаше някъде цяла тема за калта и нейните изненади.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от pilota7222 Преглед на мнениеИзвинете,че така се меся,но подкрепям колегата buysell!От там си минавам с една Лада 2105 без проблеми!Не виждам нищо трудно в трасето.То с Лада от къде,къде "по-тежък" терен са минавали.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
За любителите-драскачи,предлагам да ми дойдат на моя тестов полигон.Нищо и никакво наклонче,но при топенето на снеговете,без гуми за кал-заебрави.предпочитам да се кача през два пъти по-стъмното.Питайте Ванката-КерчевВиден столичен ихтиолог
Коментар
-
Според мен много добре се държи машинката, за СУВ. Все повече се навивам и май ще е хонда. много ми хареса и вътрешния обем който има. Само тоя пусти мой мерак за газова уредба ме плаши.
Някой може ли да сподели как се държи виското на тоя автомобил /дефекти, цени, може ли да се махне и да се кара само на предно ако стане беля, докат се намери ново/-------Honda CR-V 128к.с.--------
"Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнениеКамерата винаги лъже за наклоните.
На 14-ти същото място го качих на 1-ва бърза с ПатрУла и беше доста хлъзгаво, на 2-ра не искаше, тоест наклона не е толкова малък.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар