Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хонда-CR-V извън пътя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хонда-CR-V извън пътя

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    За любителите-драскачи,предлагам да ми дойдат на моя тестов полигон.Нищо и никакво наклонче,но при топенето на снеговете,без гуми за кал-заебрави.предпочитам да се кача през два пъти по-стъмното.Питайте Ванката-Керчев
    Къде е това, че обичам предизвикателства?
    Последно редактирано от buysell; 18-03-10, 17:46.
    Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Колегата Байселл се заяжда? Защо го правите, не разбирам...
      Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
        Къде е това, че обичам предизвикателства?
        Люлин 5.Полето...Заповядай.
        П.П:Аз не се заяждам
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от ilko75bg Преглед на мнение
          Колегата Байселл се заяжда? Защо го правите, не разбирам...
          Едитнах си мнението ... щом има хора не разбиращи от шега ... направо ми е жал ...
          Все пак това е оф-роуд форум и ми е чудна една подобна тема, но няма значение, не искам да обидя никой. Всеки кара каквото си е избрал в дадена ценова категория и според нуждите му ...да си го кара със здраве
          Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          Люлин 5.Полето...Заповядай.
          П.П:Аз не се заяждам
          С удоволствие, само да ми дойдат новите карета, че сега джипа съм го спрял от движение, че тракат и веднага ще дойда. Може ли да ми го покажеш мястото тук - http://maps.google.com/maps?f=q&sour...77162&t=h&z=14
          Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Почва да ме жваща яд че ладата ми не е изрядна (застраховка,преглед и винетка) иначе с удоволствия щях да я пробвам там да видиме кой е крив и кой е прав моляви не си сучете само езиците а пробвайте и тогава говорете
            Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
              Едитнах си мнението ... щом има хора не разбиращи от шега ... направо ми е жал ...
              Все пак това е оф-роуд форум и ми е чудна една подобна тема, но няма значение, не искам да обидя никой. Всеки кара каквото си е избрал в дадена ценова категория и според нуждите му ...да си го кара със здраве

С удоволствие, само да ми дойдат новите карета, че сега джипа съм го спрял от движение, че тракат и веднага ще дойда. Може ли да ми го покажеш мястото тук - http://maps.google.com/maps?f=q&sour...77162&t=h&z=14
              Ето тия неща не ги мога.Оправяй каретата и се моли за интересно време.Пък ще те заведа да покараме.Наклона е смешен,но за сметка на това изключително ,,мазен''...С АТ-та не мога да го кача
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Що се косите като ,че ви мине,абе хондата за предназначението си леки разходки залитания извън пътя е перфектна,даже по добре от Рав4-като имам ги идвете и мога да ги сравнявам на воля,но в никакъв случай Хондата не е офрод автомобил.Просто не прекалявайте с пробите му.Няма да ви остави никъде където нормално не може да се мине с лека кола.Второ не забравяйте,че Хондата е доста мощна като двигател,колкото и да ви се струват 147 коня малко и често при по хубави гуми превърта съединител при закопаване.Пак Ви моля не тествайте автомобила за ту,что он не пригоден.Идеален като обем и конфорт за семейство!
                имах и Toyota Rav 4 2006g.
                Mitsubishi Lancer 2008g.
                Honda CR-V 1998г.
                Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Първоначално публикуван от upi
                  Моя скоромен опит показва, че няма техническо средство, с което да можеш да документираш резлната ситуация и хлъзгавостта и лепкавостта на калта - нито камера, нито фотоапарат, нито друго.
                  Много вярно! С Витарата и Нивата от подписа са се окопавали юнашки на наглед безобидни места. С Нивата измъкването бе яко копане и бутане - бяхме 4-ма в колата. С Витарата се извика ЦРВ-то, което го издърпа.

И за разведрим малко темата, вижте това клипче:

Колко СУВ-а с два литра бензин могат да постигнат? Това е сток машина на 12 години с разход 8.5 извънградско. Тайната е теглото - само 1400 кг. Което е предимство в сняг и при добри гуми машинката припка без да се окопава. Последната генерация, обаче, особено дизеловата модификация вече е 1700 кг плюс намален просвет и в дълбок сняг е трагедия. Чувствам, че и дизеловият мотор с тоя въртящ момент не е подходящ за сняг.
                  Vitara 2.0 V6
                  Honda CRV (Gen 1)
                  Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                  ВАЗ 2131

Коментар

CR-V за около 500 лв както е сток мотора става над 200 к.с

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman
                      CR-V за около 500 лв както е сток мотора става над 200 к.с

Поздрави
                      Аве има и такива предложения:
                      http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda...Q5fAccessories

485 коня за 300 долара турбо кит, ама първата генерация в завоите с 485 коня ще бъде мазало с фатален край.
                      Vitara 2.0 V6
                      Honda CRV (Gen 1)
                      Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                      ВАЗ 2131

Коментар

Не говоря за турбиниране и тем подобни,манипулация и частите е на тази цена.В София има две такива и повървяват доста.

Поздрави

Коментар

Здравейте,

Съвсем скоро си създадох акаунт в OFFRoad-Bulgaria и прекарах доста време в четене на различни теми. Много полезна информация има тук. Поздравления!

Пиша тук понеже това ми се струва най-подходящата тема.

А сега към въпроса. И аз съм горд собственик на Хонда ЦР-В 1 ген. 147 к.с. Страхотна машина, но сега се нуждае от нови гуми Насочих се към all terrain гумите. За сега съм харесал:
                          LASSA Competus
                          Yokohama Geolander A/T-S

Идеята ми е да ги карам предимно на асфалт лятото и от време на време извън пътя. Най-често лек off road за риба по язовирите и реките.
                          Искам също гумите да са добри на мокър асфалт и да не се получава аквапланинг или други такива гадости. Много важно е и да не са шумни на асвалта.
                          Няма да е лошо да стават и за сняг, за да мога да ги карам и зимата. Това не е задължително де, понеже имам и зимни гуми. По скоро ще се радвам ако се представят добре на пясък и кал.

Бихте ли препоръчали all terrain гуми за Хондата. Ако можете пишете и ориентировъчни цени. Ако някой има опит с гуми точно за Хонда ЦР-В 1 ген. Предварително благодаря.

Коментар

http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.p...rt=P&dsco=153&

Здравей колега,ето на какво съм се спрял за моето црв,и цената е савсем прилична за тези гуми

Коментар

най-после да се включа и аз. Хондичката от клипа е мойта и не се лъжете за наклона от клипа. само ще кажа че там закъсаха много по-луксозни джипки. да джип чероки след 2005г. и ленд ровър същата година. вярно че последният го караше едно маце но и двата автомобила ги дърпа организатора и добре че беше той и здравият колан който извади. калта беше рядка и пръскаше яко. гумите ми са чисто зимни и това е моят съвет към колегите които искат да са сигурни на пътя през зимата. за лятото също ще посъветвам да си вземете гуми според сезона или според мястото където ще се ползват повече. това лято съм карал с много износени гуми и не е голям проблем ако ще ходиш за риба или на разходка извън пътя, но ако ще газиш кал не стават. то затова си има гуми за кал и т.н.относно газифицирането; слагай и се небой. от 3г. карам на газ и то обикновенна а не инжекцион и нямам никакъв проблем, дори не съм чувал да пука, киха или както му казват газаджиите.
                              Honda CR-V I 2000 г.
                              0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Благодаря на yor и споко за бързите ви отговори.

Относно гумите все още се колебая какви да взема. Но може би всичко ще зависи и от бюджета ...

Аз също открих сайта, за който yor писа. Сайта е лесен за използване и съдържа доста марки гуми и техните цени:
                                mytyres.co.uk
                                barzgumve.com

Единият е англиийският им саит. Забелязах, че там гумите са по-евтини

Имам друг въпрос за гумите за ЦР-В 1 ген. Някой слагал ли е по-големи от заводските, които са 205/70/R15? Ако да какви са недостатъците от една такава промяна? Наистина ли се качва доста разхода на гориво?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X