Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Датчик за температурата на охладителната течност
Свий
X
-
От: Датчик за температурата на охладителната течност
Днес при извънградско каране 20 км на пета скорост температурата се движеше в границите 83-87 градуса, след влизане в града при ниски обороти пак показанията падат до 30 градуса, но за много кратко в сравнение с вчера, при изфорсиране нещата се оправят. Почвам да си мисля, че има въздух в системата и при ниски обороти, когато се задържи при датчика той се ошашква. В неделя доливах малко антифриз, че в разширителния съд беше под минимума, може да е глътнала въздух. Системата самообезвъздушаваща ли е ?Honda CR-V, 2001 147 h.p.
Citroen C4, 1.4 vti
Коментар
-
Зеро, боза с баничка ми е любимо хапване, така че боза ще е
Мимо, нали знаеш, че при на хонда системата се гледа И в радиатора, не само в разширителния съд? Т.е. да не се окаже, че радиатора е на сухоWhat Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.
Коментар
-
Самообезвъздушава се, ама ако изпарителя ти не е най високата точка, Ако са го чучнали някъде високо може да ти прави номера ако има въздух при него. Трябва да е под нивото на капачката на радиатора.
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT
Коментар
-
swartalf когато наливах в разширителния съд проверих и радиатора, знам, че и той се проверява, понеделник проверих последно радиатора и течността си беше там. Днес сутринта след нощния престой на колата отворих радиатора и изненада, глътна 200-300 грама антифриз. Няма следи от течове. След доливането се държи нормално засега без магарии.Honda CR-V, 2001 147 h.p.
Citroen C4, 1.4 vti
Коментар
-
Първоначално публикуван от zero Преглед на мнениеСамообезвъздушава се, ама ако изпарителя ти не е най високата точка
Коментар
-
Тва не е лесна работаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Да дам отчет за развитието. Смених термостат и капачката на радиатора, нещата с оборотите си дойдоха на мястото, имаше отначало пак известни колебания, които си мисля, че бяха докато изкара останалия въздух. Сега много по-рано обръща на газ. От време на време обаче прокапва от пробката на радиатора, не съм я развивал докрай и не знам навътре какво представлява, май ще източа пак антифриза да видя, но като се постопли времето.Honda CR-V, 2001 147 h.p.
Citroen C4, 1.4 vti
Коментар
-
Na вътре няма нищо тя е просто винт с О пръстен, стегния още лекичко на ръка или с клещи ама леко да не я скъсаш, не напъваи. Ако пак сълзи ще трябва да и смениш О пръстена.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар