Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Банско,избор на кола.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за Банско,избор на кола.

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
    ...Не плаши хората бе Иване.Аз съм шАфиОр от 1984 г.,до сега само веднъж съм минавал през Варвара от зор...
    - тва с джипката или?!
    Вероятно може да се мине при сурива зима през Белово, но шансът някой да се е заклещил или пък пътното да е изненадано е голям (сам си го изпитал) . Тъй че през Велинград се минава безпроблемно, пък и пътя е идеален. По -голямото разстояние (9 km според моя километраж) почти не се отразява на времето за пристигане до Пазарджик

Коментар

Премисли ситуацията пак Колега ! При 8-часов преход два пъти в уйкенда, стават 16 часа път , което е уморително, изнервящо и средствоемко ! А не дай Боже "измяука" колата..разкарване, сервизи и т.н гадости . Варианта да се преместиш има доста положителни аспекти.
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
        - тва с джипката или?! ....
        Още не съм пораснал за джипка.Тва с опел кадет...И да си призная,за тези 30 години така и не се научих да слагам вериги...А по татово време беше доста трудно да се уредиш с грайферни видинки...

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
          Още не съм пораснал за джипка.Тва с опел кадет...И да си призная,за тези 30 години така и не се научих да слагам вериги...А по татово време беше доста трудно да се уредиш с грайферни видинки...
          Аз съм останал с погрешно впечатление явно, щото май месец с джипката малко преди Юндола едвам минах пред коловозите с леката кола си оставах там до лятото. Но няма значение, концепцията е ясна - тежък терен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X