Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чукане при ускорение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Чукане при ускорение

Оплаквам се
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Мисля, че трябва да се намеси модератор - с кратка фраза - "Колега , темата ви е за друг форум!" Наспамихме тука.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Чакай да опитам и аз!Да си и правил скоро реглаж на клапаните?Като отговориш ще ти кажа защо питам!
        имах и Toyota Rav 4 2006g.
        Mitsubishi Lancer 2008g.
        Honda CR-V 1998г.
        Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Здравейте колеги ,моето чукане се оказа ,че има луфт между вътрешното каре и вътрешната полуоска,там където е и този лагер /висящия/.Значи, шлиците на карето играят в чашката на полуоската и може би и лагера има малко вина.Но не са превъртели, да не чуе дявола.В хонда форума открих саит за части от Англия ''EBAY'', карета има но лагер и вътрешна полуоска няма. Сега смятам втора употреба и по някакъв начин при мен както ви писах до Франция.Някаква информация за части ,цени ....

Коментар

В Франция няма ли морги?
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
            Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Ходих в 2 като чуят хонде с а и до там , нови в магазин Талбот нещо като на едро предлагат комплект външно и вътрешно каре с полуоската 250 евра.сега смятам от този саит EBAY видях го от форума да поръчам само вътрешно каре

Коментар

Колеги,може ли да е външно каре.Сега съм под нея и вънкашното дясно не ми харесва.А това от ИБЕЙ пристигна, но нали 3 пъти режа и все късо.Дясно вътрешно съм поръчал.Същото го сменях като я купих.При потегляне на завои не се обажда.Да поръчам и външно ли,...

Коментар

Външното обикновено започва да трака в завой при натоварване, направо започва да чакъли чак когато е разбито до безобразие. Разбирай - няколко милиметра луфт. Вътрешните не им дреме особено дали завиваш или не, отначало започват да притракват при по-рязко подаване на газ, независимо от положението на волана. Ако обаче смяташ, че външното е фира - сменяй.

П.П. като казвам луфт - говоря конкретно за диаметрален луфт. Аксиален си има поначало малко, дори и на новите. Ако смъкнеш карето, което подозираш и го изчистиш добре (може и "пред блока", но е по-добре в гараж), то ще си проличи веднага кой кум кой сват
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Много мъки но накрая родих.Предна лява полуоска с каретата нова,отдясно вътрешно каре ново,външно на година и нещо и край с чукането.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X