Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT
Здравейте колеги ,моето чукане се оказа ,че има луфт между вътрешното каре и вътрешната полуоска,там където е и този лагер /висящия/.Значи, шлиците на карето играят в чашката на полуоската и може би и лагера има малко вина.Но не са превъртели, да не чуе дявола.В хонда форума открих саит за части от Англия ''EBAY'', карета има но лагер и вътрешна полуоска няма. Сега смятам втора употреба и по някакъв начин при мен както ви писах до Франция.Някаква информация за части ,цени ....
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT
Ходих в 2 като чуят хонде с а и до там , нови в магазин Талбот нещо като на едро предлагат комплект външно и вътрешно каре с полуоската 250 евра.сега смятам от този саит EBAY видях го от форума да поръчам само вътрешно каре
Колеги,може ли да е външно каре.Сега съм под нея и вънкашното дясно не ми харесва.А това от ИБЕЙ пристигна, но нали 3 пъти режа и все късо.Дясно вътрешно съм поръчал.Същото го сменях като я купих.При потегляне на завои не се обажда.Да поръчам и външно ли,...
Външното обикновено започва да трака в завой при натоварване, направо започва да чакъли чак когато е разбито до безобразие. Разбирай - няколко милиметра луфт. Вътрешните не им дреме особено дали завиваш или не, отначало започват да притракват при по-рязко подаване на газ, независимо от положението на волана. Ако обаче смяташ, че външното е фира - сменяй.
П.П. като казвам луфт - говоря конкретно за диаметрален луфт. Аксиален си има поначало малко, дори и на новите. Ако смъкнеш карето, което подозираш и го изчистиш добре (може и "пред блока", но е по-добре в гараж), то ще си проличи веднага кой кум кой сват
О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар