Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за развиване на свещи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за развиване на свещи

При мен на мотора иридиевите не искарват повече от 1000 км, Денсо, НЖК, от различни места съм ги купувал..
    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Пия и бира...
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
        При мен на мотора иридиевите не искарват повече от 1000 км, Денсо, НЖК, от различни места съм ги купувал..
        Точно това имам в предвид!

Коментар

При мен пък иридиките са си супер, вече 20 000 км, като преди да ги купя няколко пъти сменях ириди-обикновени и обратно до де се уверя че разлика има малко но има та тогава се ръснах 70 кинта за свещи Но на метан не държат, проверено не изкараха и 2000 км
          Еииии развиги наи после тея свещи, само драми ни вкара тука да се чудим кви магии за развиване да ти правим
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
          Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Добре де казвам . От как сложих на доминатора такава свещ се родих. В режим на ниски обороти двигателя стана доста по устойчив. Разхода не мога да кажа, че е паднал, както пишат по рекламите ама сега започва свеща трети сезон и мотора продължава да се държи прекрасно в ниските. Това ми е опита и затова препоръчвам. За колата ми се свидят толкова пари и не съм сложил.
            "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

Коментар

Понеже стана въпрос за иридиеви свещи, пробвал съм на Прелюда и наистина имаше малка разлика, но изкараха окол 50 хил. и сдадоха багажа. Може да са били менте, незнам, затова реших да си слагам обикновени и да ги сменям по предписание на производителя. Все пак не карам бегачка и не гоня силов тунинг
              HONDA CR-V 2.0 I-VTEC

Коментар

Че те толкова им е живота 50 хиляди, специално на дензо иридум де, но виж ако е Denso iridium tough ги дават вече за 100к. Макар че а змоите не мисля да ги хвърля на 50 Тези с които правех тестовете бяха на 50 хиляди подарък от колега сега същите тези пък съм ги сложил на ипсилона, като самолет е хахах те са и с различно топлинно число за него но пък предвид режимите му на каране са точно квито биха му вършили работа. По студение IK16 свещи са, и на късите разстояние дето се кара им се позволява да се самопочистват и изглеждат далеч по добре от свещите с вярно толинно число Би трбявало по каталог да са IK20. За ланчата говоря , за които не е разбрал на Хондата са ми IK16 kакто е по книга
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
                Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

И аз съм с ИК20 на 90000км ги смених,щото на едната се беше счупил изолатора.Може и ментета да има.То нищо не се знае вече.
                  Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
                  Disco 1 бекъп
                  Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Здравейте,
                    Моля някои да каже от къде мога да си купя от тези иридиеви свещи и кой модел е подходящ за b20z1 (145)?
                    Блягодяря

П.П. Някой във форума продаваше части с отстъпка, ако имаш карта на форума.
                    Последно редактирано от NEKTAR; 01-04-14, 23:14.
                    Honda CR-V B20Z 2001

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X