Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за развиване на свещи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за развиване на свещи

Не съм, ама просто си мисля, по едно време - само седя. Може пък и да се е объркал и да е сложил иридиум, дай боже всекиму.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ей, ша ма изядете бре Обстоятелствата и тая седмица са против мен, но много скоро ще им дойде реда и на новите свещи /засега си отлежават в жабката / Чудя се все още къде да отида: дали при Дидо, който се занимава само с хонди във Варна или в Карада- представителството на хонда. За Дидо знам, че е най-големия специалист във Варна, за майсторите в Карада нищо не знам! Някой ако знае нещо за Карада да обажда, преди да са оклепали работата Все пак колата стои на улицата и не мога да рискувам да скъсам някоя свещ, особено посред зима, така че ще се ходи при майстор, който все пак да поеме някъква отговорност, ако се случи нещо! Иначе колицата си я карам всеки ден и много ме кефи, явно вече съм почнал да остарявам и изкуфявам! Преди ме кефеше прелюда, а сега тази "джипка", дето няма нищо общо
      HONDA CR-V 2.0 I-VTEC

Коментар

Колега, ако намериш "майстор", който да поеме отговорност при скъсване на свещите, сподели....
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

До колкото знам , във Варна има 2-ма Дидовци ,които се занимават с Хонда ,та провери и помисли, при кой искаш да отидеш!
          / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
            Колега, ако намериш "майстор", който да поеме отговорност при скъсване на свещите, сподели....
            Аз познавам такъв майстор . Трябва ли ти ?

Коментар

На мен не. Поне за сега. Ако скъсам свещ, със сигурност ще ми трябва. Ама доста хора са питали по темите, особено за подгревни свещи.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                На мен не. Поне за сега. Ако скъсам свещ, със сигурност ще ми трябва. Ама доста хора са питали по темите, особено за подгревни свещи.
                Ако скъсаш свещ пишеш помощ и тн ...Иначе само трупаме мнения .

Коментар

За Мимо чувал ли си, на Баба Тонка мисля , че беше. А е и член на форума. А и му знам инструментите и машините - китайски няма.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Младеж, тури я на земята, настъпи я , иЗвади я, ни нъ мъчи бре
                    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
                    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
                    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Иий Славчо, въртиш сучеш ше го накараш да наруши и трите правила в подписа ти! Аз последно пиша в тая тема докато не видя развръзка и смятам да дам като за последно едно уникално по рода си предложение, което вероятно ще предизвика голямо ХА-ХА-ХА но здраве да е белким Ви позабавлявам. Та така колегата да вземе една вече развита свещ, да я стегне в едно здраво менгеме, да вземе един още по здрав динамометричен ключ и да пробва да я скъса, след което да запише нютоните и кат тръгне да развива пущината да не ги надвишава!
                      "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Коментар

По-скоро да гледа да не ги доближава, тъй като ако една свещ се чупи на ХNm напън нищо не гарантира, че друга няма да се скъса на X-yNm. Но пък идеята е хубава според мен Айде развивай свещите, че вече забравих колко дни я чета тая тема ежедневно и чакам развитие
                          What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

И така, колеги има развитие по темата и то... положително Преди да отида на майстор, решихме с един приятел да пробваме още веднъж внимателно. Загряхме хубаво двигателя на място, докато се включи перката и с един ключ с по-дълго рамо и равномерен натиск и свещите поддадохаq макар и с голям зор. Предполагам направих добре, че изчаках десетина дни да я покарам по-стабилно и това си е оказало влияние. Благодаря на всички за съветите
                            HONDA CR-V 2.0 I-VTEC

Коментар

ох камък ми падна от сърцето. Голяма драма беше. Честито и сложи иридиум.
                              "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

Коментар

И като даваш такива препоръки,обясни ако обичаш с какво те са по-добри от другите.Ама го кажи от опит(без значение твой или на друг), а не от рекламите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X