Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пролетна среща Хонда 4х4 Light :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пролетна среща Хонда 4х4 Light

Ее чак пък страшно не е. По скоро отива към смешно, но какво пък. На фона на национална и световна криза малко майтап ще се отрази добре. Като си помисля че можеше и да са близнаци "малко " звучи по-достоверно.
    Honda CR-V I 2000 г.
    0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

така е деца са нужни на тая страна. Но една жена или е бременна или не няма такова животно малко бременна

Коментар

Предлагам да се обсъждат следните дати:
        08-09.06.2013
        22-23.06.2013
        и евентуално20-21.04.2013
        Място за провеждане
        Старосел
        яз. Копринка
        местност Узана

Коментар

Ако няма много желаещи можем да се съберем на националната в Хисаря. Ще се получи 2 в 1. Пък нали и ние караме Хонда. Времето е подходящо, мястото също. Близко е до Старосел.

Коментар

Първоначално публикуван от torbarov Преглед на мнение
            Ако няма много желаещи можем да се съберем на националната в Хисаря. Ще се получи 2 в 1. Пък нали и ние караме Хонда. Времето е подходящо, мястото също. Близко е до Старосел.
            Малко тъпо,но кога е Националната и в кои хотел в Хисаря се събирате!Знам,че тигелите са на резервното летище на Графа,ама у Хисаря ко праите?
            имах и Toyota Rav 4 2006g.
            Mitsubishi Lancer 2008g.
            Honda CR-V 1998г.
            Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Срещата на Хонда е на 28 и 29 юни. Спи се в хотел Аугуста в Хисаря. Състезанията се провеждат на писта Дракон която се намира на близо. Някой от колегите беше казал че познава района. Имало места където можем да покараме извън пътя.

Коментар

Първоначално публикуван от torbarov Преглед на мнение
                Срещата на Хонда е на 28 и 29 юни. Спи се в хотел Аугуста в Хисаря. Състезанията се провеждат на писта Дракон която се намира на близо. Някой от колегите беше казал че познава района. Имало места където можем да покараме извън пътя.
                Аз също познавам района и в месеца по два пъти съм там,но не съм засекъл никой.Писта "Дракон" е на 20-25 км. от гр.Хисаря преди да влезеш в село Калояново ако се движиш по път № 61-Пловдив -Карлово.Там е доста равно и освен да се окалят CR-V няма какво да покажат.Друг е въпроса около Хисаря и околните села имам предвид Паничери ,Старосел-вярно е че и те са на 15 км. от Хисаря,ама ги познавам и байри колкото искаш.Сега се сетих дали мотопистата в Хисаря не би могла и тя да се ползва за малко екстрийм-разбира се на който не му е жал за колата.Проблема на повечето места в този район за каране извън пътя е масовото ограждане с така наречените "Електронни пастири".Те са някакъв ад и за каране и за лов,но лесно се режат и премахват и знам,че никой не плаща наем за тяхното ползване.Срамота.В Аугуста предполагам всички плащате свободен прием без отстъпка за група?Така ли е?
                Mitsubishi Lancer 2008g.
                Honda CR-V 1998г.

Коментар

Цената за групата е по ниска. В това съм сигурен защото предния път останах повече дни и ползвах намалението. Това за Хисаря го предложих като резервен вариант. Предпочитанията ми са за язовир - на палатки.

Коментар

И аз предпочитам палатки, като може би е умно да е след края на риболовната забрана, ако ще сме на язовир.

Коментар

Аз съм за тази дата 22-23.06.2013 струва ми се по подходящо и останалите тъй като започва и отпускарския сезон. Като предложение също може да се помисли и за Еленски балкан има доста прилични места там.

Коментар

Еее.., момчета въпреки, че не се включвам много често във вашите дискусии, мога да се присъединя за срещата, ако се уточнат датите разбира се.
                        - 22-23.06.2013 г. са подходящи за мен.

Коментар

Ей вече сме 17-ти и няма никакво развитие , а скоро ще мине май и няма има време за организация.Дайте да сложим 2-3 дати в началото на темата като анкета и всеки да си избира а пък после ще броим накрая.

Коментар

Националната среща на леките автомобили на писта"Дракон" е на 28-30 юни.Правят юбилей 10 години от както се събират,а аз пък съм дежурен от 24-до 28 юни,така че за нашата среща за 22-23 юни и аз съм за,казвайте къде-Ако искате може да се направи следното да се съберем в гр."Хисара"СПА Хотел "Аугуста"-все ще се намерят 10-15стаи за 22-23.Който има възможност да пристига от петъка,който не пристигане и настаняване в събота-може и преди 14 часа защото сще сме си с резерваций и може да се уреди по рано настаняване.До 18,00 часа свободна програма.В 19,00 часа тържествена вечеря и опознаване с колегите-диджей и програма от хотела за до 01,00 часа.Спим,закуска-в неделя 10,00 тръгваме от Хисаря за Старосел-посещение на"Тракиския комплекс",връщаме се във "Винарната"-тържествен обяд,размяна на телефони,групова снимка на автомобилите и кой от къде е.В хотела в хисара стая със закуска двойна-спалня или легла 79,85 свободни цени,не за група.Цени в ресторанта разумни-салати от 3,50 до 8,00 лева,основно от 4,50 до...лева.Ракийки,вина от 2,70 50гр.до 4-6 лв.Грубо вчарска салата,малка ракия поморийска,мин.вода,безалкохолно,пиле жулиен с картофи соте и крем пита десерт-около 22-25 лв.за вечеря.Писал съм го вече това!Казвайте други места,че не остана време.
                            Mitsubishi Lancer 2008g.
                            Honda CR-V 1998г.

Коментар

Хайде бе хора никои не я (ебава) тази тема от месец аз също съм за така че станахме повече.
                              Въображението е по важно от знанието!

Коментар

Хора 23-ти е вече а няма развитие, дайте да решим ще се събираме или ще го оставим за по хладно време.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X