Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пролетна среща Хонда 4х4 Light :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пролетна среща Хонда 4х4 Light :)

От името на колегата Мркони си позволявам да постна и тук подетата инициатива в Хонда форума да опитаме да си направим пролетна среща. А ето и неговото предложение

В няколко теми се повдига въпроса за среща 4х4 под надслов "Да хапнем и да пийнем"
    Аз съм абсолютно Против.Имам опит,членувам в няколко организации и мисля ,че можем да направим нещо по-добро.
    Та почвам тая тема с цел да се обсъди едно такова мероприятие.Моля да няма излишен спам...

1.Избор на място.
    Предлагам един язовир да изберем,да направим срещата петък вечер,събота и неделя следобед да се прибираме.Желателно е на близо да има град или по-голямо село с цел зареждане с провизии ако се наложи.Изборът е между тия язовири:
    а. яз. Искъро
    б. яз.Пясъчник
    в. яз.Жребчево
    г. яз.Мандра

д. яз.Монтана
    е. яз.Ал.Стамболийски
    ж. яз.Тича

2.Избор на дата.Тука ще ревнете ,знам...трябва да е късна пролет,лято.Предлагам да спим на палатки.

3.Избор на дневен ред.Има какъв опит а обменим,така ,че да бъде интересно и полезно за всички.Темата е безкрайна,но ще дам някои насоки.
    -начин на преминаване на препятствия,техника на каране
    -начини за теглене,видове въжета
    -вадене от кал,пясък,сняг,къде да изкопаем,какво да подложим
    -безопасност при дърпане по пътищата,начини,правила и насоки
    -как да използваме нашето 4х4 и как да се предпазим от технически проблеми с задния дифф.
    -теория на корозията..какво да направим за нашите любимци,че да ни служат по-дълго
    -радиостанции в любителския обхват,ГПС и навигация,оффроуд карти....

4.Екоакция.Неделя преди обед да се направи една оборка на избраното място ...ще купим малко чували,ще уредим транспорт и извозване от близката община/кмет.

5.Риболов,разаснение на последните промени в закона.Лично ще бъда лектор....отделно каквото хванат рибарите ще го сготвим на жените в дива обстановка
    6.Лов....там ловджиите ще кажат,хабер си нямам.

7.Ядене ,пиене и секс..ще си носим провизии,алкохоли,любовници,кой квото душа му сака..

Който ще си носи домашния любимец да осигури намордник и там квото трябва.
    Хубаво е да има един лекар с нас.

Това е за сега.Моля бъдете конструктивни в постовете си и общо взето по всяко точка казвайте какво мислите.
    По избора на място....язовирите разрешени от догодина за нощен риболов са 7,в описанието на т.1 са.Трябва да изберем измежду тях.

Трябва да изберем и комисия от 2-3 души близо до избраното място да огледат и преценят ситуацията за по-голям бивак.

Ако се справим добре с организацията и мероприятието пък можем да го направим и традиционно.

Дерзайте...
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

От: Пролетна среща Хонда 4х4 Light

Брей, това си е цял Хонда SUV-инар! Хубава и различна идея! Веднага обаче възвикват два въпроса по точка 1:
    -Кво прайм с децата
    -Ако жената откаже палатка, а на хондата не ми падат седалките тип легло?
    "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Идеята е много добра. Аз лично ще се радвам ако се осъществи. Според мен мястото трябва да бъде възможно най-близко до Узана /където е географският център на България/. Това са яз.Ал.Стамболийски и яз.Жребчево. Ще следя с интерес предложенията на други колеги.

Коментар

Чакаи бре, платката е за които иска, ти и мен как ме виждаш с две хлапета едно на 3 месеца и едно на 3 години на палатка Споко ще се търси място с база за спане и да има място и за палатков лагер от пред

Коментар

С тримесечно бебе съм бил на море,на планина не съм ходил.Предполагам ,че жената ще е против.Естествено че ще се събразим с това при избора.
          Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
          Disco 1 бекъп
          Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

На море и аз съм бил с първата щерка като беше на 3 месеца, тази ми щерка и тя ще "отнесе" едно море през края на юни когато ще е пак 4 месеца живот и здраве де всичко да е на ред. Ама не на палатка де, виж на каравана е друга бира, дори ни се върти в главата с жената да си купим един ден една караванка

Коментар

Ша дода! С/без жена/деца. Само да не съм запас
              Markony RS: "Почнаха вече да ме викат за пътна помощ,заради Диското ,пък аз ходя с Харви-то"

Коментар

Първоначално публикуван от HONDAEXPLORER Преглед на мнение
                ...
                -Ако жената откаже палатка, а на хондата не ми падат седалките тип легло?
                Тогава четеш тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=105039
                Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Ооо, тая тема съм я минал отдавна и реших, че не е за мен. Не ми се реже колицата. Абе колеги представяте ли си да наредим масите на хондите една да друга в редица и да кандидатстваме за Гинес. Каква банкетна маса би се получила само. И друга идея ми идва, да се обозначат колите докато пътуват-било със знаменца или плакати. Ще е много гот от всички краища на страната кой по магистрала, кой по селски пътища да се засичаме. Пък другите коли имат да се чудят и маят.
                  "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Имаш добре развинтена фантазия браво, не се различаваме много с тебе в тва отношение но за да изглежда така хубаво както си го представяш трябва да се съберат поне 200 коли А като гледам какъв е интереса до тука се броим на пръстите на едната ръка в такъв случи единствения начин да привлечем внимание и да се чудят другите кво става, е да влезем 3-4 коли в кръговото и да се въртим цял ден с предимство хахахахахаа. А като стане време за ходене може и толкова да не останат Но да не бързаме с заключенията, време има много, а и като се запролети настроенията се сменят и след като цяла зима си се затварял в къщи вече ти се ходи някъде.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01005.jpg
Прегледи:1
Размер:125.5 КБ
ID:5442453
                      Мисля,че ще има желаещи...

Коментар

Напротив,десетина коли е прекрасно.От другите форуми се обадих на познати хонда-сув -а джии и се навиха.С други думи до тук сме 10-на коли.Лошото е че от Бургас до Видин итрябва да търсим нещо в центъра.
                        Disco 1 бекъп

Коментар

Е все пак до юни има наистина доста време, но да кажа и тук, че бих участвал.
                          Honda CR-V, 2001 147 h.p.
                          Citroen C4, 1.4 vti

Коментар

Маркони ами Копринка или Сопот, или нещо от ваща северна страна ако има, лошото е че така съм привилегирован, прекалено близо ми са, но не пречи за по пряко да мина през Кърджали хахахаха

Коментар

От нашата страна познавам само Тича.За съжаление местните банди го обезрибяват тотално и спрях да ходя на него.Сега клубовете и ИАРА полагаме някакви усилия срещу бракониери,но ще минат 2-3 години докато ги изчистим.Това за нощния риболов го предложихме на ИАРА русенци и идеята е то1но такава ...да има денонощно хора по язовирите,което да възпрепятства пускането на мрежи.Разрешиха го за 1 година пробно да се види резултата.Иначе на всички други язовири нощния риболов е забранен.

Едит:Това са подробности все пак целта е да се съберем насред хубава природа,да покараме и поговорим,пък ако хванем рибка ще е бонус...но не е задължително.
                              Disco 1 бекъп

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X