Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пролетна среща Хонда 4х4 Light :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пролетна среща Хонда 4х4 Light

Малиий,то ще е едно мерене на въдици.....!?Абе,хубаво думате за жените и децата,хвала за това.Любовниците по тез места работа нямат,но правете сметка около самия язовир като искате язовир да има някакви бази или уекинки хотелчета за спане,па на брега пак можем да наредим втомбилите.За никой няма да е проблем 200,300 или 500 метра от брега-база.Аз се сещам като пример за язовир "Батак" примерно.Не, че в него има риба,просто има доста бази наблизо и до брега и може да се резервира.Нещо такова да се мисли като искате язовир и ремаркета с нас.Моето предложение ако не намерим подходящ,тогава сами без жени и деца нема им стане нищо за два дена.Аз па да си направа "реклама"-близко село до гр.Хисаря,винарна,леглова база,вече и открит басеен с топла вода,три гьоля наблизо-двата платени,паркинг,жените спа и ма,децата у басейна,байри колкото искате и пробване-чевермето от мене,писал съм по-миналата година нищо не стана,цени разумни със закуска,наблизо и пистата в графа,резервното летище дето редовно се събират и хондаджийте,може да се съчетае-не настоявам и се надявам да не съм досаден,идеята за Зеро е чудесна и различна.За по глезените ,това от мене!
    П.П. с условието да не се приема по никакъв начин като конкуренция на предложението на Зеро.
    имах и Toyota Rav 4 2006g.
    Mitsubishi Lancer 2008g.
    Honda CR-V 1998г.
    Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Аааа предложението е на Маркони аз само постнах темата тук от Хонда форума щото не всички влизате и там За Батак и аз споменах като добър вариант с много база и с всичко по много от тва което искаме, с изключение на рибата там тряя си голям късметлия да хванеш Лошото само че е по далече за някои колеги и това може да ги откаже, особено Бургас и Варна макар че Бургас вече имат магистрала почти до язовира.
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
      Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Предната година си правихме един събор до яз. Кпринка. Има леглова база в няколко хижи и бунгала на символични цени. Има и заведения наблизо както и село на 1-2 км. Който иска повече лукс наблизо е Казанлък. Лично аз ще съм на палатка и с ремърке за повече провизии. Предполагам че и Бочката ще дойде с мен от Ловеч. Разстоянието е горе долу еднакво от всички страни на БГ. Язовира също е хубав и до него е гора леко равна. Видях и няколко големи могили до язовира които са с прокарани пътища по тях от оффроудъри което не ми хареса много. Все пак са паметници на културата но какво да се прави. Мисля че е добро предложение но някой от Казанлък и региона трябва да се нагърби да проучи в момент как е че на мен са ми към 130-140 км. За датата е хубаво да се предвиди риболовния сезон да е открит или язовира да няма забрана за риболов.Колкото до сбирката аз съм с двете ръце ЗА.
        Honda CR-V I 2000 г.
        0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Ами понавързаха се идеи.Нека да мине още седмица-две и ще обобщя волята ви в една анкета и каквото сабя покаже.Павле пусни ми на лични оферта за твойто предложение да не правим реклама.Ако ни убиеш с цени и екстри ич няма да търсим язовир.Не се познаваме,но вярвам ,че всичко ще е точно.Смятай че сме 20 коли по 2-3 ма човека с няколко деца ,от които 2 или 3 бебета.В краен случай кучетата ще ги оставим.75% на палатки/ремаркета 25%-30% трябва да спят в стаи.Това грубо ми е 7-8 двойни стаи,една кухня обзаведена с уреди и санитарен възел,топла вода.Ако някой има да допълни нещо особенно майките на бебетата ще е добре да стесним после вариантите.
          Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
          Disco 1 бекъп
          Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Аз има, тряя да има барем една църна и една руса.......................... стриптизьорка, ако да съм женен

Коментар

Хаххахахахах swing предложенията в другата тема...мойта е църна
              Disco 1 бекъп

Коментар

Колеги, предлагам дискусията да я водим в единият от двата форума, който предложите. Иначе може да се получи някакво разминаване. От Варна за сега две CR-V с 100 прозанта желание и шанс за постигането му 70 процента.

Коментар

Ами сякаш в Хонда форума е по-добре. Хората би трябвало да са повече.
                  Има го момента с това, че някои не пишат там и обратно, но става малко мазало. Затова най-добре само на едното място.
                  Ако няма регистрирани там, но сте мераклии ... сега е момента за регистрация .
                  Своевременно е добре да се изнася нова информация от там - тук, така само за сведение. То датата и мястото май са най-важни
                  Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                  И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                  вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Спокооо нема се плашите, като правимхме едно време итал фест сме три форума Фиат, Алфа, и Ланча, почва се като тука всеки си пише в форума до момента в които се предложат 2-3 дати, 3-4 места и се пусне една и съща анкета в всички форуми. След резултата от анкетата за предложените дати и места всичко вече е ясно и се оповестява в трите форума. От там на сетне остава организацията

Коментар

Първоначално публикуван от Markony_RS Преглед на мнение
                      Павле пусни ми на лични оферта за твойто предложение да не правим реклама.Ако ни убиеш с цени и екстри ич няма да търсим язовир.Не се познаваме,но вярвам ,че всичко ще е точно.Смятай че сме 20 коли по 2-3 ма човека с няколко деца ,от които 2 или 3 бебета.В краен случай кучетата ще ги оставим.75% на палатки/ремаркета 25%-30% трябва да спят в стаи.Това грубо ми е 7-8 двойни стаи,една кухня обзаведена с уреди и санитарен възел,топла вода.Ако някой има да допълни нещо особенно майките на бебетата ще е добре да стесним после вариантите.
                      Не мога да утрепвам никой с цените,защото за днешното време и за съвременен хотел с предлаганото-двойна стая-спалня,охраняем паркинг,външен басейн с минерална вода и джакузи,парна баня,фитнес,римска боня,закуска-70 лв.По 35 лева на човек.Отделно ресторант,богато меньо,сервитьори на ниво,нощен кариоке бар,разходка с коне,билярд,мини голф,забавачка за лапетата-една хубава кака ги учи да правят стари неща,от едно време,шивици,суровици,чинийки и т.н.Дегусдтация на вино,е па за тез пари мисля,че е нормално.Ако се събере група, се мисли за отстъпка и дали да е блок маса или отделно за вечерята,какво да включва и за колко.За моного хора е скъпичко,но всеки си преценява.
                      Mitsubishi Lancer 2008g.
                      Honda CR-V 1998г.

Коментар

Ми хората с деца да кажат,предполагам наблизо можем да си разпънем палатковия лагер..
                        Disco 1 бекъп

Коментар

[QUOTE=pavle;2062555]Не мога да утрепвам никой с цените,защото за днешното време и за съвременен хотел с предлаганото-двойна стая-спалня,охраняем паркинг,външен басейн с минерална вода и джакузи,парна баня,фитнес,римска боня,закуска-70 лв.По 35 лева на човек.Отделно ресторант,богато меньо,сервитьори на ниво,нощен кариоке бар,разходка с коне,билярд,мини голф,забавачка за лапетата-една хубава кака ги учи да правят стари неща,от едно време,шивици,суровици,чинийки и т.н.Дегусдтация на вино,е па за тез пари мисля,че е нормално.Ако се събере група, се мисли за отстъпка и дали да е блок маса или отделно за вечерята,какво да включва и за колко.За моного хора е скъпичко,но всеки си преценява.[/QUOTE
                          ]За тези екстри 35 лв. на легло даже са малко!
                          [I]Honda CR-V B20B RD-1 JDM Auto 1998г.[/I]
                          [I]Toyota Corolla 1,4 D-4D 2009г.[/I]

Коментар

То звучи повече от примамливо.
                            Honda CR-V, 2001 147 h.p.
                            Citroen C4, 1.4 vti

Коментар

....пък и като не забравяме чевермето дет е обещал Павле...... помня аз помяняяяя абре Павле тая кака дето забавлява децата, дал забавлява и татковци, че то в ресторанта викаш само сервитьори

Коментар

Първоначално публикуван от Markony_RS Преглед на мнение
                                Ми хората с деца да кажат,предполагам наблизо можем да си разпънем палатковия лагер..
                                Място за палатки колкото искате и около хотела и на далеч от него и около близките водоеми-само за справка яз.Пясъчник е само на 5 км от там,пряк път 3,3км.вижда се даже.

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
                                ....пък и като не забравяме чевермето дет е обещал Павле...... помня аз помяняяяя абре Павле тая кака дето забавлява децата, дал забавлява и татковци, че то в ресторанта викаш само сервитьори
                                Не се отмятам бре!Има и сервитьорки 20-25 годишни-персонала е млад и старателен
                                Mitsubishi Lancer 2008g.
                                Honda CR-V 1998г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X