Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още едно Хaрви (Hr-V)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още едно Хaрви (Hr-V)

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
    Да питам... Тука едно момченце преди време питаще дали са добри тези Хондички и в последствие се сдоби. При него няма конвенционален ключ за заключване на колата (с ключалка), а всичко става с дистанционно. Пича си смени акумулатора с нов, понеже стария е сдал багажа... Но сега няма да кара 20 дена колата по празниците и се чуди какво би станало, ако акумулатора падне достатъчно от студовете (понеже живее посока полярния кръг), че да не може да отключи?
    На Рено 19 Шамад, престояло 10-на дена в гараж на което ключалките не работеха и се отключваше и заключваше само ел. при падане на акумулатора се наложи да вляза през багажника, да развия говорителя и бръкна през отвора за да сваля задната седалка и после е лесно вече. Вероятно е имало и друг начин ама ......
    Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Без механичен ключ,ако е монтирана Keyless система би трябвало да има изводи извън купето,така че при въпросната ситуация да се подаде ток външно само за централното.Монтирал съм доста системи...най вече на пернишките марки и това е спасението....Отделно захранване изведено на щекер/букса ,само за въпросната система.
      Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
      Disco 1 бекъп
      Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Честита Коледа и честита Хонда! Със здраве да я караш и хиляди безаварийни километри!
        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

ето ти тук снимките на крика, че по-лесно се качват, а и нямам лимит на дневните мнения /шшшшшшшшт, че току виж и тук го въвели/

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0007.jpg
Прегледи:1
Размер:170.6 КБ
ID:5440057

Име:DSC_0012.jpg
Размер:122.2 КБ
ID:5440054

Име:DSC_0010.jpg
Размер:145.3 КБ
ID:5440055

Име:DSC_0009.jpg
Размер:150.4 КБ
ID:5440056

Име:DSC_0004.jpg
Размер:156.5 КБ
ID:5440058

Име:DSC_0014.jpg
Размер:123.0 КБ
ID:5440053

Коментар

Благодарско
            То тоя лимит там, до колкото прочетох в правилата (не че по принцип ги чета, ама се заучдих "защо") е докато натрупаш 50 мнения. Ма това си е много писане Трябва да пускаш на ден по два вица, че иначе к'во толко ще пишеш
            Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
            И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
            вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Има някои марки дето много се пише
              Disco 1 бекъп

Коментар

Първоначално публикуван от Markony_RS Преглед на мнение
                Има някои марки дето много се пише
                хехе, ти си пък новобранец тук иначе, тук ако има такова ограничение....айде, да не е 2 мнения, а 5, доста ще намалее спама и е се облекчи работатата на модовете

там ме дразни, първо, че искам да отговоря нещо не маловажно, а трябва да чакам 24часа, а на другия ден вече съм забравил и второ имам едни джанти 14" 4Х100 тъкмо като за хонда, а не мога да им пусна обява

Коментар

По точно отскоро съм спамер,че имам повечко време.Иначе като почне работата...пак ще изчезна
                  Disco 1 бекъп

Коментар

Днес надникнах под капака и ми направи впечатление, че антифриза в преливника/казанчето е на минимум
                    Проверката е на студен двигател, в радиаторчето течността е до горе. Нормално ли е или да долея в казанчето?
                    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.

Коментар

По принцип,ако клапанчето в капачката на радиатора работи съвестно, е нормално при студен двг нивото в преливното казанче да е по-ниско, а при горещ двг да е по-високо (в рамките мин/макс, ест.).
                      Течността в радиатора трябва да е на макс и в двата случая.

Провери нивата и в двата случая, и ако е така, както казах, значи си ОК.
                      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                      Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Благодаря, ще го погледна по някое време, че бях за смяна на задни накладки, ама ги бяха объркали, та сега пак го оставих.
                        Оказа се обаче че имам разбито каре на кардана, някой да знае размерите?!? или по-добре да го свалят и премерят

А иначе температурата си е нормална, но при студен мотор седи на минимума, ама на чертичката минимум

Коментар

Да ти е честита Хондичката,със здраве да я караш и безаварийно!Тъй като питаш за резервната гума / патерицата /,май никой не ти даде отговор на въпроса / може и да съм пропуснал някой/,то отговорът е следният: може да замести всяка една от 4-те гуми ,но за не повече от 80км.Относно газификацията - карам на газ и съм много доволен,ако решиш да слагаш газ,задължително газов инжекцион,по-скъпичко е но си струва.Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X