Вчера се разведох с алфата и се сдобих с едно Hr-v
.
Взех го леееко на абордаж, по думи на автоджамбаза, че е добро. Тук е мястото да вметна, че от него взимах и алфата и едно фиатче фюрино, може да се каже че му имам доверие понеже са много добри приятели със зета и до сега не ме е подвеждал, да не се впускам в подробности.
Та двигателчето запали без проблем, въпреки че не е било палено и цялото беше в лед и сняг, работи добре поне на слух
. Изкарах го отвън, изчакахме да дойде един човек с камионче с платформа, тук аз не се наех да го качвам, та продавача го качи, издрапа си нагоре, въртят му сите колела
, шумове нещо не се чуват. Гумите са що годе добри зимни, не съм ги мерил колко им е грайфера.
Но естествено следват и малко въпроси
1 Резервната гума е някаква "патерица"
размера мисля си е по предписание, но е тясна ... абе патерица
- нормално ли е и ако се наложи да се ползва има ли значение къде ще се монтира?
2 Не открих крика
май липсва, какъв е стандартния и има ли значение точно такъв ли ще взема?!?
3 Има едно CD player-че pioneer било оставено на седалката, та продавача само го бил боднал в гнездото, има ли нещо сложно за връзване или е евро букса?!?
4 при скорост от 90-100 км/ч започват да се усещат леки вибрации във волана, предполагам е от баланс на гумите
, другото което може да е са спирачки, но в това време не съм ги ползвал много много, та не мога да кажа. Има ли от какво да се притеснявам, да не е нещо свързано с 4х4 задвижването
?!?
За по нататък вероятно да изникнат и други питанки, ама на първо време това.
Сега сигурно и снимки ще искате, та направих едни копия на тея от мобилето, че в тоя сняг не ми се занимава да я снимам, пък и друга работа имам.

Доволен съм как върви, алфата беше дизел и вървеше в ниските, та я карах с 2000 оборота, тук съм с 3000 и не усещам някаква разлика. Кротко шофЕрче съм
.

Взех го леееко на абордаж, по думи на автоджамбаза, че е добро. Тук е мястото да вметна, че от него взимах и алфата и едно фиатче фюрино, може да се каже че му имам доверие понеже са много добри приятели със зета и до сега не ме е подвеждал, да не се впускам в подробности.
Та двигателчето запали без проблем, въпреки че не е било палено и цялото беше в лед и сняг, работи добре поне на слух

Но естествено следват и малко въпроси

1 Резервната гума е някаква "патерица"

2 Не открих крика

3 Има едно CD player-че pioneer било оставено на седалката, та продавача само го бил боднал в гнездото, има ли нещо сложно за връзване или е евро букса?!?
4 при скорост от 90-100 км/ч започват да се усещат леки вибрации във волана, предполагам е от баланс на гумите

За по нататък вероятно да изникнат и други питанки, ама на първо време това.

Сега сигурно и снимки ще искате, та направих едни копия на тея от мобилето, че в тоя сняг не ми се занимава да я снимам, пък и друга работа имам.

Доволен съм как върви, алфата беше дизел и вървеше в ниските, та я карах с 2000 оборота, тук съм с 3000 и не усещам някаква разлика. Кротко шофЕрче съм

Коментар