Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата стара играчка HR-V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Новата стара играчка HR-V

Първоначално публикуван от infineon Преглед на мнение
    Както всяка кола с CVT. Избягвайте боксуване и рязко зацепване, теглене на ремарке в никакъв случай, като цяло CVT кутиите са с доста нисък живот, ако е над 150 000 км, трябва да имаш нагласата че може и да умре скоро. Праховия електромагнитен съединител вече има разни майстори дето го ремонтират, ама по добре бягай далеч.
    Благодаря!
    KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Първоначално публикуван от infineon Преглед на мнение
      ........... като цяло CVT кутиите са с доста нисък живот, ако е над 150 000 км, трябва да имаш нагласата че може и да умре скоро. Праховия електромагнитен съединител вече има разни майстори дето го ремонтират, ама по добре бягай далеч.
      Това твърдение на колко броя такива трансмисии се базира? И защо да бяга далеч от ремонт на прахов съединител?

Коментар

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
        Не е точно отговор, ама ... какво точно ви интересува? Защото "информация за АТ на HR-V" е тема за дълъг разказ, а "техническа експлоатация" за мен означава "Как се кара кола със CVT (защото на Харви трансмисията е такава - безстепенен автоматик)?".
        Моята иде е била и е в момента на закупуването на сегашното ми цр-в и в случая на това хр-в е че как да го кажа че са елементарни коли тва ся CVT ми звучи като 600+600+600лв.=1800лв + труд ама немога сега ,докарай ми я другия месец ,че съм затрупан от работа пък само аз ги правя тези cvt-та. И после "абе майсторе ..абе нещо тук cvt-то ...ааа ми тя ти такава колата. Не мерси съм от такава кола!
        KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X