Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата стара играчка HR-V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Новата стара играчка HR-V

Важното е, че няма пострадали хора.
    Дано да има кой да ти покрие материалните щети.
    А за пияницата- затвор!
    Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
    Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Да бе затвор: пиян! руснак! дипломат!
      http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BD%...tml#ad-image-5
      Markony RS: "Почнаха вече да ме викат за пътна помощ,заради Диското ,пък аз ходя с Харви-то"

Коментар

Той че е пиян, пиян е, но е участвал и един Мерцедес МЛ /има го на една от снимките/ който е идвал от дясно, а руснака излиза от тунела под НДК.... не знам точно кой е винове, а за националността нямам претенции, достатъчно българи карат пияни и трепят хора по пътищата.

Коментар

Дипломатическите МПС също би трябвало да имат "ГО", но за руските нищо чудно да има "изключение".
          Тука едни застр. брокери се хвалят, че посолството на РФ им било клиент http://www.velmarbrokers.com/index.p...d=61&Itemid=81
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
            Дипломатическите МПС също би трябвало да имат "ГО", но за руските нищо чудно да има "изключение".
            Тука едни застр. брокери се хвалят, че посолството на РФ им било клиент http://www.velmarbrokers.com/index.p...d=61&Itemid=81
            Споко, няма изключение, имат в ДЗИ............ по-добре кажи какъв е срока за претенции, че още нямам протокол? Щетите по съседната кола, доколкото са и от Хондата, от моята гражданска ли се поемат или от основния причинител /дипл. Тойота/

Коментар

Ванка съжалявам - страшно неприятен инцидент.
              Чудно ми е само, защо нямаш протокол?
              Щетите по съседната кола, би трябвало да се поемат от основния причинител.
              Ако нямаш каско, по гражданска изплащат добре щетите, /в някои случаи, даже по-добре/.
              Дано виновника има гражданска, ако няма - има и гаранционен фонд.
              / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                Споко, няма изключение, имат в ДЗИ............ по-добре кажи какъв е срока за претенции, че още нямам протокол? Щетите по съседната кола, доколкото са и от Хондата, от моята гражданска ли се поемат или от основния причинител /дипл. Тойота/
                От "Гражданската отговорност" на причинителя. Няма "преклузивен срок" (там 3-5-7 дена) за пострадал да търси обезщетение, има давност 5 (пет) години от датата на събитието. "Каско" няма ли "Хондата" ? Щото по "Каско" има разни кратки срокове - от 24 часа до 7 дена за заявяване на претенцията и давността е само 3 (три) години.
                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                  От "Гражданската отговорност" на причинителя. Няма "преклузивен срок" (там 3-5-7 дена) за пострадал да търси обезщетение, има давност 5 (пет) години от датата на събитието. "Каско" няма ли "Хондата" ? Щото по "Каско" има разни кратки срокове - от 24 часа до 7 дена за заявяване на претенцията и давността е само 3 (три) години.
                  Хондата има каско само против кражба. И аз знам че няма кратки срокове, но нощес звъняхме на дежурния в ДЗИ и ни записа за оглед, а днес се обади друга кака и иска в 5-дневен срок да представим протокол от КАТ, че да дойдат на оглед..... Протокол нямам, защото има пострадали и ще се завежда дело в СДВР, протокола от там.... поне така ми каза полицай нощес............. в понеделник ще проуча по-добре дали наистина имат такъв срок в ДЗИ, че да търся протокол спешно.

Коментар

Гадост! Днес сутринта към 8.30часа излезнах от подлеза на НДК и видях отвратителната гледка, но Хондата май вече я нямаше. Първа кола беше някакъв сребрист седан. Искрено съжалявам! Успех със застрахователите!

Коментар

Сагата приключи, застрахователя плати, от Хондето останаха 4-те оригинални пластмасови таса и една малка резервна гума.

Коментар

Тъжна история

Коментар

Колеги нужна ми е малко информация за автоматичната кутия на ХР-В. Някой запознат с практическата експлоатация ???

Коментар

Първоначално публикуван от ebattipi4a Преглед на мнение
                            Колеги нужна ми е малко информация за автоматичната кутия на ХР-В. Някой запознат с практическата експлоатация ???
                            И аз се интересувам,че гледам една се мотае около Карлово и се чудя дали да не я вкарам в моя гараж.
                            KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Не е точно отговор, ама ... какво точно ви интересува? Защото "информация за АТ на HR-V" е тема за дълъг разказ, а "техническа експлоатация" за мен означава "Как се кара кола със CVT (защото на Харви трансмисията е такава - безстепенен автоматик)?".
                              Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                              Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                              Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Както всяка кола с CVT. Избягвайте боксуване и рязко зацепване, теглене на ремарке в никакъв случай, като цяло CVT кутиите са с доста нисък живот, ако е над 150 000 км, трябва да имаш нагласата че може и да умре скоро. Праховия електромагнитен съединител вече има разни майстори дето го ремонтират, ама по добре бягай далеч.
                                Ники

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X