Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гуми за ЦР-В

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: гуми за ЦР-В

Там е работата, че този нашия размер на гуми се среща доста рядко и дори и да се намерят такива, изборът не е кой знае колко голям.По гумаджийниците цените са доста надути за този размер - водят ги джипови гуми. Моите michelin-ки ги търсих няколко месеца. Намерих ги на 140 лв. за брой с малко по-стар ДОТ, но все пак нови.Така, че колеги - търсене му е майката...

Коментар

Първоначално публикуван от Quest Преглед на мнение
      Голям филм, 2 пъти ми звъняха да сменям избраните гуми, щото ги нямат
      и се оказа че и те имат само Гудрич в този размер на 190 лв.
      Павле, ти намери ли нещо?
      Е,ето потвърди се мнението и проверката ми!Пълен картел и се правят на луди,бе ако щеш,ако найстина искаш зимни гуми,а не всесезонки,ще клекнеш и поне две за 400 лв. ще си вземеш,вместо четири за 520 лв примерно.Това е България за съжаление и сайтове и майтове всичко е едно и също.Звъни в склада на maxхis в Равно поле Софийско.Телефона го има в форума на хонда или в гуглето като напишеш тази марка гуми.Тайвански са,но за 150 лева ще ти намерят нашия размер,по евтено в момента няма,освен от украйнските,но те са само всесезонки и в момента даже ги нямат.Бе повярвайте ми обиколил съм всичко живо за да не ангажирам познати,но нямаше как накрая.Само с познати и пак ми ги набиха замалко по малко от посочените пари.това е в сезона на гумите!
      имах и Toyota Rav 4 2006g.
      Mitsubishi Lancer 2008g.
      Honda CR-V 1998г.
      Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Със такива гуми е обуто моето ЦР-В. В сайта са обявени за лек автомобил.Произведени са във Китай. За цена не мога да коментирам, защото със тях закупих Хондата пролетта.Поради липса на авоари след покупката и обслужването ,карах цяло лято със тях и ще ги пробвам и зимата.Имат задоволителен грайфер от 5 мм. За другата зима ще мисля за нови. Имам съмнение че и преди са карани лятото,защото австрийците ги е налегнала кризата и не сменят с летни гуми.Купуват зимни гуми във началото на сезона и карат със тях и лятото и после нови зимни.
        CR-V 2.0i RVSi 147PS

Коментар

http://www.avtogumi.com/bg/tires/tir...p?model_id=416 За този модел става въпрос.
          CR-V 2.0i RVSi 147PS

Коментар

На майка ми за хондата взехме бф гудрич,за 200лв бройката с монтажа Натиснете снимката за да я уголемите

Име:default 2.jpeg
Прегледи:1
Размер:9.7 КБ
ID:5435288Натиснете снимката за да я уголемите

Име:default.jpeg
Прегледи:1
Размер:11.6 КБ
ID:5435289 ,защото повечето които си ги бях набелязал бяха единични бройки.
            Скъпи са да,но пък много мека гума.На няколко пъти тръгвах по рязко,задното не се включва

Коментар

Първоначално публикуван от gecata1059 Преглед на мнение
              http://www.avtogumi.com/bg/tires/tir...p?model_id=416 За този модел става въпрос.
              Хабсолютно същите са,но на мойте пише и "SUV,което ме кара да се съмнявам,че са за леки автомобили.Да си призная ,чесно като отзиви,една,ама само една малка идея са по добри в драскането по снега от три годишните ми всесезонки на БФ Гуудрич-макадам М+S и като ,че ли са доста тежки-това са мойте констатаций.Като за чисто нова зимна гума,макар и евтина очаквах повече,даже съжалих,че я обух-Гудричките можеха да ме карат,дано тия се пооложат след извесно каране.
              Mitsubishi Lancer 2008g.
              Honda CR-V 1998г.

Коментар

На моите не пише suv. Но като шарка са еднакви. Може би има разлика във борда на гумите.Ще видя какво пише на моите като конструкция на гумата и ще пиша да сравним.
                CR-V 2.0i RVSi 147PS

Коментар

В крайна сметка Вредщайн Сноутрак 3 http://www.bggumi.com/eshop/productinfo/1/104028238/
                  Гумите се държат много добре на сняг.
                  Всичко ОК, само цената не ми хареса, ма за тези пари по-добро нямаше налично.
                  По-евтини варианти също.

Коментар

И само да не си мислим, че като сме с нови гуми сме като танкове защото вчера при една нива имало трап и вятъра там навял сняг . Изглеждаше се равно от всякъде докато не пропаднах и облегнах на корем. В такъв случай помага лопатата.
                    Honda CR-V I 2000 г.
                    0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Къде затъна?
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

Лопатата или пък да вземеш виното от багажника и да влезеш в колата докато не се стопи снега Браво за снимката ...

Коментар

Първоначално публикуван от spoko Преглед на мнение
                          И само да не си мислим, че като сме с нови гуми сме като танкове защото вчера при една нива имало трап и вятъра там навял сняг . Изглеждаше се равно от всякъде докато не пропаднах и облегнах на корем. В такъв случай помага лопатата.

Или обади се на приятел.
                          GSM 0877 08 99 19
                          Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Бързашки, ти ми беше най близо на около 500 м от ваща къща в Скобелево на около 80-100 м. от гробищата посока юг. Вино имаше само 500 мл. но много бързо сгрява или пък е било от лопатата. за сметка на това имаше 20 буркана с кисели краставички от метро и ако имахме и ракия още да сме си там с колегата.
                            Honda CR-V I 2000 г.
                            0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Първоначално публикуван от spoko Преглед на мнение
                              Супер снимка,за зимни гуми.Сега разбрах,какъв е този щемпел на мойте чисто нови зимни куми/малка лопатка/,това било,че следва заедно със зимните гуми да имаш и лопата,а аз си мислех,че показва,че гребат като лопати и за целта и аз се снабдих с една лопата,ама сгъваема.Та така.
                              Mitsubishi Lancer 2008g.
                              Honda CR-V 1998г.

Коментар

Извинявам се за спама,
                                Първоначално публикуван от pavle Преглед на мнение
                                .................... и аз се снабдих с една лопата,ама сгъваема.Та така.
                                дай снимка ако не те затруднява, в разгънато и сгънато състояние
                                -------Honda CR-V 128к.с.--------
                                "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X