Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гуми за ЦР-В

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: гуми за ЦР-В

Първоначално публикуван от pavle Преглед на мнение
    Колега,къде ги вземаш на тези цени от 140 лв.Не гледай тези реклами от интернет сайтовете,там само зарибяват.Понеже съм им бесен ще споделя за нашия размер 205/70/15 в София,смятай София,е вервай ми обиколих я цялата,големите автоцентрове "..иана,...адиал,...33,...уро,украйнските-...нра фирмата,...адц пише се на латиница,свързах,се и с Мата от Стара Загора за барумите,и колко ли още и има следното:Само Вредещайн-цена 228лв,БФгудрич цена 218,лв,Мишлен 235лв,Ханко тя па 325 лв,една Сава за 159 лв и украйнските за 169 лева.Нещо за цена около 130-150 лв.Не-е-е-е няма такива!!! за нашия размер-картела работи здраво и отговорите са "Ами рядък размер и за това не внасяме".Интересно,че е рядък е рядък,ама па да забичиш на кола 7000 лв,гуми за 1000 лв.ами то си е 10% излиза,че който си е купил чисто нова кола за 60 000 лв,трябва да и слага гуми за 6000 лв.е те такова животно нема!!!Вярно,че е сезона,ама чак пък толкова.Та так.Накрая,познат,отстъпка 27% и си ги взех за 141 лв нищо общо с посочените марки по-горе.Това е.Срамота.
    Барум поларис 4х4 за 139 лв. и Кумхо за 149 лв. свършиха в сряда на 05.12.12 ,веднага след като заваля сняг.Затова взех ласа компетус на 148 лв. бр. Първи впечатления - добри,добре държат в завой и добре спират. На утъпкан сняг ABS-а почти не сработва.За сравнение при старите всесезонни(M+S) ABS-а сработваше при съвсем леко пипване на спирачката.На заледено също се държат добре.Ще видя като се позагладят малко ръбовете как ще е.
    Последно редактирано от rivan; 10-12-12, 17:30.
    Honda CRV-1998 г. 128 к.с. продадена
    Honda CRV- 2004 г. 150 к.с. бензин

Коментар

е, те сега ако не надуят цените, кога? февруари ще паднат, а и не пренебрегвайте сайтовете за онлайн доставка, доста колеги си взеха и са си читави гумите, но се чака за доставката.

Сава, ако е ЕСКИМО, е доста добра зимна гума с изключително мек каучук и се държи чудесно. взех 4 бр. през февруари 2010, ДОТ края на 2009 и сега са все още с меки ламелчета /14", карани на лека кола/

Коментар

Спирам да спамя, само да кажа, че лятото си харесах едни неизвестни за мен AT гуми "Malatesta Koala All Terrain" - шарката изглежда добра, гумата е прилично мека, мисля, че би се държала много добре.
        http://www.4x4tyres.co.uk/205-70-15/...in-p-2057.html
        Като ги има и в бг.
        малатеста-магазин.цом, за заинтересованите. Около 175 кинта парчето.
        Така като се загледам, тия предлагат прилично разнообразие от гуми ставащи за нашите паркетници.

Коментар

Първоначално публикуван от DarkWolf Преглед на мнение
          Спирам да спамя, само да кажа, че лятото си харесах едни неизвестни за мен AT гуми "Malatesta Koala All Terrain" - шарката изглежда добра, гумата е прилично мека, мисля, че би се държала много добре.
          Като ги има и в бг.
          Така като се загледам, тия предлагат прилично разнообразие от гуми ставащи за нашите паркетници.
          Tова би трябвало да е регенерат!

Коментар

За оффроуд гуми не мисля, че има чак такова значение. Особено с паркетници като нашите.

Коментар

За оффроуд гуми не мисля, че има чак такова значение. Особено с паркетници като нашите.
              теглото!!!! има огромно значение точно за паркетници като наш'те

Коментар

Сава за нашия размер 205/70/15 за сув няма, има я в този размер, но за бусове.
                За съжаление няма това на което се бях спрял - йокохама и след доста звънене и супер ограничен избор и то на дървени цени,
                поръчах преди малко дженерал сноу грабър от автогуми.
                Украинските гуми росава, каквито са ми сегашните ги бях взел на 91 лв./бр. септември 2010, сега по цена в интернет 131 лв., и ще пробвам граберките.

Коментар

Като ги има и в бг.
                  Тези внасят само регенерат от Италия,най вече за таксиметровите фирми,така,че се приготви за регенерат гуми,аз не бих ги сложил на моята,особенно както ми се налага да карам по 4 часа по магистрала "Тракия",за из града стават.
                  имах и Toyota Rav 4 2006g.
                  Mitsubishi Lancer 2008g.
                  Honda CR-V 1998г.
                  Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Аз за офроуд гумите говорих, дори най-рошавите и кални шарки ги има нашия размер.
                    За шосейни гуми въобще не е ставало въпрос.

Коментар

• От: гуми за ЦР-В

Аз за офроуд гумите говорих, дори най-рошавите и кални шарки ги има нашия размер.
                      За шосейни гуми въобще не е ставало въпрос.
                      Е какъв оффроуд с ЦРВ?

Коментар

Голям филм, 2 пъти ми звъняха да сменям избраните гуми, щото ги нямат
                        и се оказа че и те имат само Гудрич в този размер на 190 лв.
                        Павле, ти намери ли нещо?

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ge_grabber_tr_ci2_l.jpg
Прегледи:2
Размер:12.0 КБ
ID:5434093

аз съм с това на Субаруто 205/70/15 купих ги м. април и още нямам и една зима с тях, иначе на сухо и на мокро се държат добре. в Бг ги продават за летни, но са си всесезонни M+S .............. имат си ламелчета за сняг, но каучука е леко твърд. при положение че карам главно с Сф през зимата, мисля да не ги сменям /още повече, че продадох чисто зимните си гуми/........... ако има зима като миналогодишната и видя че не стават, ще купувам зимни............. но като се замисля преди години какви гуми съм карал и на какви коли, ми се струва че много сме се разглезили.

Коментар

Айде да не се закопаваме в софистики.
                            Темата е за обувки за нашите колички.
                            Аз моята съм си я взел да ходя на риба и палатки с нея, АТ гумите са ми помагали много пъти, и не бих отказал по-нататък да сложа нещо малко по-офроудърско за пробата. Всеки сам си решава дали ще си чупи колата по пътищата ни или извън тях. Аз просто се опитвам да разширя възможните алтернативи на хората избрали втория вид чупене.

Коментар

не е въпрос до софистики и никой няма нищо против АТ гумите - и аз карам с такива. Е, не на Хондата, но размера е вашият
                              просто е важно да се знае, че регенерата е по-тежък като гума и това се отразява неминуемо на определени части от ходовата част.

Коментар

Аз съм с General Snow grabber, вчера и днеска първи сняг, държат се много стабилно, понеже беше и първа проба на Хондата на сняг пробвах и с по-висока скорост и ускоряване и спиране и по-бързо в завой и съм много много доволен и от гумите и от колата. Пу пу да не ги урочасам
                                Honda CR-V, 2001 147 h.p.
                                Citroen C4, 1.4 vti

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X