Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няколко въпроса за Хонда CR-V (HR-V)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Няколко въпроса за Хонда CR-V (HR-V)

r_popov, коментирахме фейслифта на HR-V.
    Иначе все още съм в пауза за покупката. В момента имам други работи, които се очаква за завършат края на месеца.

Коментар

Днес гледах едно HR-V. Направи ми впечатление, че гърнето (това, което се намира по средата) е много издадено на долу. Дори беше ударено. На всички ли HR-V е така висящо или това се е откачило?

Коментар

Да колега, на всички HR-Vгърнето изглежда така дразнещо, сякаш е виснало.Има ентусиасти които си го преправят и след това изглежда добре, така че ако ти се занимава има решение.

Коментар

To ако е само дразнещо ще е добре, но да не отнася удари от твърди предмети по пътя .

Коментар

Днес гледах и една CR-V '99 и я загледах и отдолу - гърнето също е доста виснало. Докато преди време гледах друга - след 2000 беше, помня че се продаваше за ~14 000 и не и обърнах внимание, на нея не видях така да виси.

Коментар

Хонда ЦР-в, става, ама данък 250 лв на година!!! Как може, срамота!

Коментар

Първоначално публикуван от mytanta Преглед на мнение
                Имам Хонда цр-в 147к.с и Хонда хр-в 105к.с,разликата между тях е:
                Хонда хр-в е с много малко вътрешно пространство,много тясна,като седна да карам и зад мен не може да седне никой освен малко дете,не става за семеен автомобил. Разхода е извънградско 6.5-7,градско е 9-10 бензин.
                Хонда цр-в е типично семейна кола, много широка и просторна с голям багажник.
                Разхода с газ. инжекцион е извънградско 8,5-10,градско 10-11газ.
                Двете машини са много надежни, на която и да се спреш няма да сбъркаш, зависи за какво ти трябва колата. Относно вървенето в градски условия хр-в е съвсем малко по пъргава от цр-в, но возията е по дървена. ЦР-в вози меко и си е кеф да се кара.
                Е как го докара този разход на газ - не знам... Аз съм с 147 коня црв на газ и извън града под 10,5-11 на 100 и да се скъсам не мога. В града реално е 12-13 на 100. Стига сте се изхвърляли

Коментар

Имам Honda cr-v 128 к.с. 1999 г., когато се включи 4х4 се полочава някво триене на желязо..Можете ли да ми кажете от какво се получава това триене..

Коментар

@Hondacr-v: в тази тема има информация и линкове кум други теми за проблема който имаш
                    http://www.offroad-bulgaria.com/member.php?u=150896
                    Honda CR-V B20Z 2001

Коментар

Не е това което си дал!Може би имаш в предвид тази:
                      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=188539

А това е темата в която Гоблин дава много добра информация, в #-14:
                      http://www.offroad-bulgaria.com/show...4513&p=1314773
                      Последно редактирано от emicha1; 19-11-14, 23:58.
                      / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X