Да явно и Матадор имат зимна гума в този размер. Не съм обърнал внимание защото никаде по-саитовете с тестове за гуми я няма тази. Сега се поразтърсих и единственото място където намерих отзиви на саит с тестове беше с доста лош резултат. Като се има предвид, че за същите пари може да си купиш значително по-популярн гума не знам с какво може тази да е интересна. Е, за всеки влак си има пътници.
Колеги някой може ли да даде мнение кои от тези зимни гуми е по-добрия вариант за ЦР-В то -
Bf goodrich Winter slalom ksi 205/70 R15 96S [WINTER SLALOM KSI] или Yokohama Geolandar I/T+ 205/70R15 96T
Фене аз си купих BFGoodrigh, просто такива ми попаднаха, от един колега от форума 1000ди благодарности кам него, но и другите мн. ми харесваха като шарка. Все още не сам ги пробвал но имам приятел които ги продава и каза, че са страхотни ще ги пробвам тази зима на Боровец, и ще коментираме, на колата бях с гуми от същата марка и бях очарован от тях, все още нямам преки наблюдения, върху тези, а и съвети не се дават на тази тема, а само мнения и оценки, решенията са индивидуални.
Клеги аз сам със Bf Goodrich Winter Slalom KSI на Opel Frontera,това са невероятни гуми държат страхотно на сняг дори и на лед а и се продават на прилична цена мисля, в сравнение с някои други марки.
Здр. както обещах, ще пиша когато имам наблюдения върху BFGoodrich Winter Slalom, на Банско доста понатрупа и имах възможността, запазват еластичност при студено време, добре се почистват ламелите им, добре се държат в завоите макар да го отварят при малко по висока скорост, трябва да се внимава, ABS се включва относително късно което за мен поне е добре, ускорението е добро, но всичко това е наблюдение само върху сняг но не и на лед.
ABS а на црв ро е по твърд, не се включва за юяло и нещяло. Не е свързано с гумите мисля. Иначе аз съм с такива гуми втора зима и съм много доволен.
Мисля, че грешиш, сложи си летните гуми и виж кога ще се задейства ABSa и после повтори упражнението със зимните гуми, не искам да се заяждам или да спамя но знам какво ми бе миналата зима на Боровец с летните..............
Коментар