Смених на тройката маслата на скоростите, диференциала и хидравликата.
Също, сложих 12мм. подложки отзад, за да я повдигна малко и се получи доста добре.
почистих си стъпковото моторче, капачката, палец и кабелите за сввщите, сложи и обикновнни свещи(старите) и си поръчах пак иридиеви. Че тези вече са на 60к + и разхода ми постепенно стана като с нормалните свещи. Изчистих и десиня фар, че беше пожълтял.
На скоро смених бравата на задната врата.Тази, която заключва прозорчето когато е затворено.Не беше развалена, но пластмасата около метала се беше разпаднала и липсваха няколко милиметъра за да работи нормално.Трябваше да затварям прозореца с удар.
нова брава-100лв.
смяна-7лв.
Сутрин, като я запаля вдига обороти до 1500 и гасне. При повторно запалване всичко се оправяше. Това ме подразни понеже зная, че може и да не работи така Досетих се, че е стъпковото моторче, тъй като съм с "обикновена газова" и смесителя ми е преди дросела. След като го разглобих без никакво учудване видях, че мрежичката е добре задръстена от графитен прах. Със спрей за почистване на карборатори я напръсках и изчистих. Преди операцията откачих едната клема за ресет на ECU-то.
Сега всичко е ОК
HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX
Коментар