Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доработки на Feroza - идеи и обсъждане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Доработки на Feroza - идеи и обсъждане

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    По-интересното е, дали ще се намерят джони джойнтове за щангите. Щото там обикновени тампони ще са консуматив...
    Всъщност точно джони джойнтовете ще са консуматив. Боклука им разказва играта. То е все едно да махнеш маншоните на всички шарнири и накрайници по предницата.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Знам, че е трудно и скъпо, но според мен, това е най-правилното окачване:
      http://www.mallcrawlin.com/forum/sho...d.php?p=279351 (снимките са в дъното).
      Абе пуста криза, та не си взема аз един Самурай за гаврене и ТНТМ-та...
      Като гледам тия снимки, няма голяма разлика дали ще преработваш Фероца, или Самурай.
      Който прави така Самурай започва със замяна на двигател, скорости, раздатка. После мостове. После окачване ...
      Накрая се загатват външни отличителни белези, които показват, че това е Самурай.

Коментар

Така е. Убеден съм, че и Феро може да се преработи по този начин. Аз лично нямам възможност, нито помещение, но бих се занимавал с удоволствие с това.
        ТНТМ-тата обичам да си ги правя сам, а не да оставя на някой джипа, да давам пари и да чакам резултати. Губи ми се удоволствието...
        Та, засега ще го отложа за неопределено време, но си ми остава мечта и ще продължавам да събирам информация.
        Мисля си, че мостове от Роки биха били по-бюджетен вариант от тойотови. Поне само предния, но трябва да проуча...
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Така е. Убеден съм, че и Феро може да се преработи по този начин. Аз лично нямам възможност, нито помещение, но бих се занимавал с удоволствие с това.
          ТНТМ-тата обичам да си ги правя сам, а не да оставя на някой джипа, да давам пари и да чакам резултати. Губи ми се удоволствието...
          Та, засега ще го отложа за неопределено време, но си ми остава мечта и ще продължавам да събирам информация.
          Мисля си, че мостове от Роки биха били по-бюджетен вариант от тойотови. Поне само предния, но трябва да проуча...
          На феро мостовете са с предавателно число 5 и двайсе и нещо, или 5.12 ли беше... Съмнявам се на рокито да са толкова. А по-бързи мостове на ферозата не са и нужни. Дори напротив.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Звучи ми странно на дизеловото Роки предавателните числа да са по-малки, но е възможно.
            Имах предвид по-скоро, че бидейки и двете Дайхатцу, биха могли да се разменят само дифовете (касетите с пиньон и корона) без да се налагат кой знае какви преправяния и други заигравки.
            Мостовете, дали са еднакво широки и това е от значение.

ПП: Не съм обърнал внимание какво е предавателното число на дифовете на Феро, но ако е над 5, то е доста по-добро от витаровите, например.

Коментар

Звучи ми странно на дизеловото Роки предавателните числа да са по-малки, но е възможно.
              Имах предвид по-скоро, че бидейки и двете Дайхатцу, биха могли да се разменят само дифовете (касетите с пиньон и корона), без да се налагат кой знае какви преправяния и други заигравки.
              Мостовете, дали са еднакво широки и това е от значение.

ПП: Не съм обърнал внимание, какво е предавателното число на дифовете на Феро, но ако е над 5, то е доста по-добро от витаровите, например.

Със сигурност особено на дизеловото роки са по-бързи. КОлкото до витарите - май и те имат вариант с над 5.

Коментар

Круме, а да ми замериш на Евгени на Рокито колко са широки мостовете, та да ги сравня поне с моя задния.
                А пък, ако ми теглиш една рулетка и на рамата на ширина...

Коментар

Хах, още като почна темата и знаех че накрая ще дойдете до тука . В добавка мога да кажа,че задния мост на Рокитата има ЛСД блокаж.
                  Ако решиш да почнеш тоя филм свирни първо,може да дам по-добра оферта от моргите (ако не съм ги употребил за някоя идиотия дотогава мостчетата,всъщност почти има оформена идея ,добре че е студено сега).
                  Дотогава ето едно сайтче за още идей с мноого картинки,ако пък знаеш и езика хептен добре: http://www.pirate4x4.com/forum/index.php

Някой казваше :"Ако видиш че някой се дави-натисни го." Та и нашата работа такава .
                  Мостовете по ширина са два вида! Този дето е при мен е широк 117 см от барабан до барабан (вътрешната страна).
                  Последно редактирано от BulAf; 09-01-11, 21:40.

Коментар

Утре ги имаш!!

Да го питам ли,дали го продава??
                    088пет722пет99
                    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Благодаря!
                      Засега е само идея, но събирам информация.
                      Иначе има и Ферози с ЛСД...
                      Хлъзгането по налконената плоскост край няма.

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                        Утре ги имаш!!

Да го питам ли,дали го продава??
                        Евала!
                        Еми, кефи ме Рокито, ама по ще ми е кеф да се изгавря с Феро
                        Имаш един стек лимонада от мен+ бурган.

Коментар

Саше,дай докато е при мен,да го смениме бре!! Окачването! После ще кажеме че се е преродило....Рокито!!
                          088пет722пет99
                          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Иначе има и Ферози с ЛСД...
                            Повечето са с LSD. Друг е въпроса на колко от тях LSD-то е в ред.

Коментар

Еми, аз нямам. Или ако е имало е мъртвец.
                              Не че не може да се измисли нещо с тая пружина и пластини, ама...

Коментар

Саше, при мен в халето се търкалят преден и заден мост от ГР
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X