И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Добре де, а Витарите как въртят 31-ци като са с по=бързи дифове от нашите. Не съм чул чак такова реване от недостиг на душа.
Питай ги какви скорости развиват по асфалт. Развиват такива, каквито и ферозите. Същото тегло, практически същия двигател... Ама като ти дойдат голями гумите, имаш опция за кит в раздатката за бавните, макар и скъп.
Последно редактирано от sparkybg; 25-01-11, 23:36.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Прилича ми на корпус на заден диф. От какво, не знам. Странното е, че моста няма "наковални" за ресори, а е подготвен за пружини. Ще да е от някой от новите модели Уаз.
Днес НЕ успях да погледна как се въртят карданите на Феро. Много студ...
Направо си е заден витаров. И стойките за пружините са същите. Само от фланците навънка е от Уаз.
Последно редактирано от TigerHunter; 26-01-11, 18:33.
Your conscience is all you can take to your grave.
В случая е важно да има съвпадение на посоката.
На първата снимка е Японски диф и на всички такива посоката на зъбите е отбелязаната със стрелката. Въпроса е дали на Руския посоката е същата. Мисля, че да, но дифа го познавам само на теория. Трябва някой пипал такова желязо да потвърди.
Последно редактирано от Аndro 160; 26-01-11, 18:45.
Коментар