Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Миризма на суров бензин в купето на Фероза - помощ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Миризма на суров бензин в купето на Фероза - помощ!

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
    Ми,то миризмата се усеща при тези с ЕГР-ите,защото почва да тече бензин през отдушника в гредата на шасито,от страната на пътника-при отворен прозорец,или пуснато прарно,все ще го надушиш...
    Незнам,дали при Ферозата прави вакум,но на един приятел с бус Фолцваген Т4,направо му деформира резервоара(пластмасов е) и го карат основно на газ.
    Чакай сега. Аз имам канистера и всичко останало по вентилацията на резервоара. Ама тая система не знам да има никаква връзка с EGR-а. До колкото съм гледал, EGR-а е единствената разлика между двете изпълнения, и никъде и по никакъв начин не е свързана с вентилацията, канистера и прочие.

Или бъркам?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
      Ми,то миризмата се усеща при тези с ЕГР-ите,защото почва да тече бензин през отдушника в гредата на шасито,от страната на пътника-при отворен прозорец,или пуснато прарно,все ще го надушиш...
      Незнам,дали при Ферозата прави вакум,но на един приятел с бус Фолцваген Т4,направо му деформира резервоара(пластмасов е) и го карат основно на газ.
      Какво общо има ЕГРа с бензина? Той рециркулира изгорелите газове. Системата за вентилация и кондензиране на парите от резервоара няма нищо общо с него.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Оп,извинявам се ,незнам защо,на системата за вентилация и викам ЕГР.Като проС` тенекеджия ,така съм я запомнил...
        Това разбирасе не променя мнението ми че налягането в резервоара трябва да е равно на атмосферното.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от goofy Преглед на мнение
          Днес си пробих капачката на резервоара и по първи впечетления миризмата изчезна. Не смея да се зарадвам и засега само душа
          Първоначално публикуван от goofy Преглед на мнение
          Ето малко снимки на Ферчо с вече освежен вид:
          [ATTACH=CONFIG]223586[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223590[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223589[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223587[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223591[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223588[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223592[/ATTACH]
          на тел. 0888 211 640 сте ти обясня за проблема

Коментар

Astore ти хубаво си го оставил тоя телефон, ама нали не искаш да ти се обадим всички 1500+ ферозаджии за да ни обясняваш.

Без да се сърдиш, вземи си направи малко труда да напишеш едно подобаващо обяснение, дето да остане за поколенията в тоя форум.
            Обичам я тази планета! Много съм щастлив откакто съм тук.

Коментар

Здавейте.Искам да споделя как реших проблема с миризмата на бензин.Миналото лято отворих кората в дясно и видях къде е пласмасовия съд и клапана.Тогава свалих само клапана,защото беше спукан,но продължи да мирише.Сега свалих пласмасовия съд и след като го пробвах видях,че и той е спукан.Свързах маркучите с един тройник.Преди това продухах и съда с карбона/канистера/.Не съм пробвал само дали работи клапана BVSV.Засега спря да мирише.

Коментар

Наскоро купих фероза 94 год. Пълна инжекция като тръгнах да зареждам при развиване на капачката се оказа че има налягане в резервоара капачката е от Ауди нормално ли е дасе получава налягане и да ме посъветвате откъде даси купя хубава капачка мойта нее на винт а е с два зъба отстрани Благодаря

Коментар

Търси втора ръка от някоя обява за части.
                  Който търси , намира !
                  Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

По принцип и с оригинална капачка трябва да държи някакво налягане. Ферозата има някаква система да изгаря бензиновите пари от резервоара, а не да ги изпуска в атмосферата....

Коментар

Здравей, имах подобен проблем с мирис на бензин и се оказа спукан маркуч от тези които са на резервоара зад кората на дясно задно колело. доколкото за капачката , оригиналната е със зъбчета.По идея резер воара има някакво налягане.Има система за изгаряне на бензинови пари.Дано не е клапана зад кората че е шибана работа за ремонт.А нов -трудна работа.

Коментар

Първоначално публикуван от itana Преглед на мнение
                        Здравей, имах подобен проблем с мирис на бензин и се оказа спукан маркуч от тези които са на резервоара зад кората на дясно задно колело. доколкото за капачката , оригиналната е със зъбчета.По идея резер воара има някакво налягане.Има система за изгаряне на бензинови пари.Дано не е клапана зад кората че е шибана работа за ремонт.А нов -трудна работа.
                        Благодаря ви ще търся капачка дано намеря нова че мойта я пробих и налягането изчезна но явно това нее правилното решение

Коментар

Колеги мойта фероза е 1,

Коментар

Имам фероза 1,6 бензин капачката на резервоара беше от Ауди сега купих капачка от фероза но на нея пише дизел проблем ли ще бъде ако я ползвам иначе пасва точно на резервоара. Благодаря за информацията

Коментар

Коментар

Капачката е добра , но некой зявеян бензаджия да ти наряска дизел.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X