Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да се похваля с първа жипка - Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз да се похваля с първа жипка - Фероза

Колегата Томи имаше подобен проблем-дори се забелязваше теч на гориво под дясната врата-ровихме разните там филтри на ЕГР-а и т.н.Пропускаха в правилната посока и т.н.Не стигнахме до разумно обяснение...
    Понеже освен това,правеше и вакум в резервоара,пробихме една дупка на капачката-да "диша".При теб,как са нещата?
    Последно редактирано от taran; 25-05-10, 20:00.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Виж си капачката на резервоара. Вероятно гумата и е напукана. Ако не, гледай другите маркучета там.

Лошия вариант е да сълзи отнякъде резервоара, но вероятно е някой маркуч или капачката.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

При мен също прави вакуум в резервоара. Дупката в капачката реши ли проблема?
        Обичам я тази планета! Много съм щастлив откакто съм тук.

Коментар

Първоначално публикуван от Diog Преглед на мнение
          При мен също прави вакуум в резервоара. Дупката в капачката реши ли проблема?
          Реши го трайно,незна,само дали изчезна миризмата на бензин...
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Нормално е да прави лек вакуум или налягане.

Поне си сигурен че проблема не е в капачката, върху която няма никакъв клапан, ами затваря плътно. Ако беше нужна дупка, със сигурност щяха да я направят още в завода.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Aми, мойта не прави вакуум, щото е от онези тапи за стотинки, ама пак не мирише. Може би ще пропуска на голям страничен наклон при пълен резервоар (второто въобще не вярвам, че някога ще я огрее)
              Според мен трябва да се проверят всички тръбички от и до резервоара, но си мисля, че все пак проблемът е в разните отдушници и клапани в калника над гърловината. Ако там всичко е наред, дали няма вариант да се е задръстил филтъра с активния въглен отпред. Добре ще е да се провери...
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Честито колега и много безаварийни километри.Сигурен ли си че е фул тайм ,да не стане някоя беля
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                  ...дали няма вариант да се е задръстил филтъра с активния въглен отпред. Добре ще е да се провери...
                  Надали, ама все пак невъзможни неща няма. То не е филтър, а канистер (не знам как се казв ана български) Просто абсорбира бензиновите пари, докато двигателя е изгасен, а после ги отдава обратно на двигателя, като направи вакуум във входящия колектор.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                    Колегата Томи имаше подобен проблем-дори се забелязваше теч на гориво под дясната врата-ровихме разните там филтри на ЕГР-а и т.н.Пропускаха в правилната посока и т.н.Не стигнахме до разумно обяснение...
                    Понеже освен това,правеше и вакум в резервоара,пробихме една дупка на капачката-да "диша".При теб,как са нещата?
                    Странно, защото на мен вакуум не ми прави, поне за 2-та пъти, които съм зареждал все още, но явно пак ще трябва да душа около десния калник.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Виж си капачката на резервоара. Вероятно гумата и е напукана. Ако не, гледай другите маркучета там.

Лошия вариант е да сълзи отнякъде резервоара, но вероятно е някой маркуч или капачката.
                      Още утре ще проверя уплътнението на капачката, явно ще трябва да се поровя още.
                      А иначе гледах резервоара отдолу, на пръв поглед няма нито теч нита влага.
                      Няма да оставя така нещата, ще го намеря пущината от къде идва, но ще иска време.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                        Колега goofy с VW форума имаш ли общо......с една 4-ка или 5 -ца....голф .!
                        Понякога пиша там (audiokick), но рядко. Имам сребриста 4-ка снимана в една тема на трупчета с откраднати Борбетки.
                        По-често влизам във Волво форума, доскоро имах една S60-ка D5.

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                          Честито колега и много безаварийни километри.Сигурен ли си че е фул тайм ,да не стане някоя беля
                          Благодара. А иначе да - фултайм е .Нямам бавни, имам само блокаж на диференциала.
                          Каква беля имаш предвид?

Коментар

Мдаааа спомням си............поради твоята случка си сложих секретни болтове на ббс-а.......
                            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                            Анатолий Пейчинов o8875о9815
                            https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
                              ... Има някаква такава магия която е скрита над десния калник. Три маркуча отиват в филтър, един от двигателния коша и два от резервоара са по спомен...
                              Проблема е решен. Наистина тая магия беше виновника, сложих други скоби на връзките и засега, да чукам на дърво миризмата изчезна.
                              Благодаря за ценните съвети.
                              Поздрави

Коментар

Ставаме все повече и ставаме и силни

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X