Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да се похваля с първа жипка - Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз да се похваля с първа жипка - Фероза

Здравейте колеги,
    От много време се каня да напазарувам малко офроудър-че, като по принцип съм фен на Джимни и желанията ми бяха насочени на там.
    Заделения бюджет по време на криза, обаче се оказа решаващ и ето ме и мен в отбора на Фероза.
    Колицата е 96 година fulltime и я взех на добра цена от салон в Пловдив - 3300 лв. Изключително е запазена, салона е като нов, като имаше проблем със свещи и кабели (веднага отстранен наедно с обслужването) и предполагам, че затова и я взех на тази цена.
    Още не съм я снимал, но при първа възможност, ще се похваля и нагледно.
    Успех на всички и се надявам да остана доволен от това мое приключение.

До: И аз да се похваля с първа жипка - Фероза

Колега мога да ти пожелая много безаварийни километри и приятни моменти с Ферозата.

Коментар

Честито и от мене. Качи някоя снимчица! И да те слуша!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Браво, бе! Напоследък се увеличаваме доста често!
        Да ти е честита придобивката и добре дошъл в "заразното"!
        И хиляди безаварийни!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Честито и от мен . Лека и безавариина .

Коментар

Честито, пожелавам много много километри извън пътя

Коментар

Да те радва дълги години. Машинката е супер. Моята , колкото повече я карам, толкова повече ми харесва. Чакаме снимките.
              Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Хаирлия да е!Всеки ден-нов ФЕРОЗАДЖИЯ!
                VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Честито и много безаварийни км!
                  088пет722пет99
                  http://www.hydropompi.com/

Коментар

Честито! Окаляй я задължително преди да я снимаш и да се похвалиш

Поздрави.

Коментар

От: И аз да се похваля с първа жипка - Фероза

Благодаря на всички за пожеланията. Повече от доволни сме от японското приятелче, даже днес излезнахме в гората и се забавлявахме искрено. Направих и хубави снимки, но не съм ги свалил още... виновен съм - ще се поправя.
                      Появи се обаче един проблем, за който ви моля за помощ - в купето понамирисва на суров бензин. Душих като хрътка навсякъде и съм почти сигурен че има леко таене. Със сигурно не идва от двигателния отсег. Идва някъде в купето. Някой да се сеща къде се е скрил проблема? Другата ми кола е Голф4 и там ми таеше от изхода на горивната помпа, която е в резервоара. Може ли и тук проблема да е същия и къде се намира помпата?

Коментар

Помпата не е в купето, а е на една планка на шасито. То изобщо нищо не минава в купето от системата за подаване на бензин. Вероятно или проблема е накъде в коша на двигателя и от там ти мирише или може да е в тази система за събиране на газовете от резервоара. Има някаква такава магия която е скрита над десния калник. Три маркуча отиват в филтър, един от двигателния коша и два от резервоара са по спомен. Подуши там и ако е от там виж в документацията кво е нарисувано.

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
                          ... Има някаква такава магия която е скрита над десния калник. Три маркуча отиват в филтър, един от двигателния коша и два от резервоара са по спомен. Подуши там и ако е от там виж в документацията кво е нарисувано.
                          Не е и от там... странна работа. Душих отново и коша на двигателя и няма и помен от миризма. Започвам да си мисля че нещо аз не съм наред, ама и на жена ми и мирише, така че не е от мене.
                          Ето и обещаните снимки на хубавеца от разходката вчера.
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00008.jpg
Прегледи:1
Размер:112.8 КБ
ID:5179397Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00009.jpg
Размер:151.7 КБ
ID:5179399Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00011.jpg
Размер:161.6 КБ
ID:5179400

Коментар

Бензина ти мирише точно от системата над задния десен калник. Има няколко маркуча, разширителен съд и един клапан. Аз имам същия проблем, покарах доста с махната кора за да разбера дали е от там. След известно каране и особенно ако колата е на страничен наклон от единия маркуч сълзи бензин. Аз смених и натегнах скобите на маркучите, но не се оказа достатъчно. Явно има и друг проблем. Някой ако се е сблъсквал с това да пише.

Много безаварийни!
                            Обичам я тази планета! Много съм щастлив откакто съм тук.

Коментар

Колега goofy с VW форума имаш ли общо......с една 4-ка или 5 -ца....голф .!
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X