До: Предавателни числа
Тоя спор взе да ми втръсва...заприличва на цялата ни държава и загубвам нишката.Стоим толкова много пред лаптопа да спорим излишно,че приличаме на едни рибари които отишли за една седмица на риба....и така разпънали такъмите,разпънали походната масичка ,нарязали мазето,наляли ракията и единия попитал:Какво ли правят сега жените?Другия навъзмутимо-Или плетат или се е..т.....първия станал и започнал да събира багажа.Какво става бе колега ,нали щяхме да стоим седмица?...Ами моята никога на съм я виждал да плете. Много съм радостен ,че съм част от този форум.Тук срещам приятели,съмишленици и много грамотни хора.Не казвам ,че съм безгрешен,дори напротив ,но някакви спорадични горски епизоди ,свързани с дърводобива на некачествена дървесина(някакъв 5 годишен изгнил пън)да се еталонират като меродавни,неприемането на чуждия опит и мнение(на завода производител)дори и от модератор(при цялото ми уважение)не мога да приема.Искам да довърша с факта,че Нива (както и Калашников)е много по конвертируема и известна от Дайхатсу Фероза.Тя е с многократно по-голям тираж ,тя продължава да се произвежда почти непроменена,тя е разпространена на всички континенти вкл .и Антарктида.....
Поздрави.ПП Спарки,в България принудата ,а не целесъобразността са водещи в нашите действия и постъпки.Убеден съм че ще караш друга кола ако имаш possibile,така че да преглътнем последната ми изцепка по темата и да продължим напред.
Първоначално публикуван от sparkybg
Преглед на мнение

Коментар