Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка за фероза за части - искате ли нещо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покупка за фероза за части - искате ли нещо?

Моментът, в който я разколача и видя как са ще се обадя.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

търся тампони за преден и заден мост за Ферозката(отпред те са хванати на долните носачи, а отзад на рамата над задния мост )

Коментар

Първоначално публикуван от petko51 Преглед на мнение
        търся тампони за преден и заден мост за Ферозката(отпред те са хванати на долните носачи, а отзад на рамата над задния мост )
        Да не говориш за тосьоните(ако така се пише).Щото не се сещам за тампони за заден мост-той си виси на ресьорите.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
          Да не говориш за тосьоните(ако така се пише).Щото не се сещам за тампони за заден мост-той си виси на ресьорите.
          Говори за ударните, най-вероятно.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Говори за ударните, най-вероятно.
            Да,светнах се в една друга тема ,ма бавно зацепвам...
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Здравей колега, интересуват ме предните дискове и накладките и ако може малко повече инфо за гумите. Благодаря предварително

Коментар

Здравей колега , по-горе се споменаха предни амове...приемам ,че са за колегата "белята" , би ли споменал нещо и за задните амове и ресорите.Бях те питал и за външна дръжка за шофьорската врата...още не съм намерил
                "Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
                "Много мъже риболовят цял живот , без да осъзнават , че не рибата е това което преследват."

Коментар

Първоначално публикуван от AgReSsoR Преглед на мнение
                  Здравей колега, интересуват ме предните дискове и накладките и ако може малко повече инфо за гумите. Благодаря предварително
                  Дисковете и накладките са сменени преди около 2 години. Марката е Минтекс, закупени са то колегата niki p. Цена - 80 лева в комплект с пластините, които държат накладките. Ако имаш интерес мога да измеря дебелина на диска и накладките за да се оцени износването.
                  Гумите - General Grabber AT2, 205/75 R15. 4 броя. Не са пукани и лепени към днешна дата. Закупени са нови преди 2 години от гумицентър Диана. Колко точно км са карани не мога да преценя, не повече от 15000. Цена 350 лева. Грайферът е около 1 см, мога да го премеря точно ако имаш интерес.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Jamo Преглед на мнение
                    Здравей колега , по-горе се споменаха предни амове...приемам ,че са за колегата "белята" , би ли споменал нещо и за задните амове и ресорите.Бях те питал и за външна дръжка за шофьорската врата...още не съм намерил
                    Задни амове имам, не са протекли. Колко са здрави - не е много ясно. Цена - 30 лева двата. Задните ресори за здрави, не се вижда да има счупени листа в пакета. Много са уморени и са се изправили. Цена - 30 лева, двата.
                    Комплект амове и ресори - 50 лева.
                    Дръжката на врата съм я обещал на един приятел. Ако не се обади я пазя за теб.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                      Задни амове имам, не са протекли. Колко са здрави - не е много ясно. Цена - 30 лева двата. Задните ресори за здрави, не се вижда да има счупени листа в пакета. Много са уморени и са се изправили. Цена - 30 лева, двата.
                      Комплект амове и ресори - 50 лева.
                      Дръжката на врата съм я обещал на един приятел. Ако не се обади я пазя за теб.
                      Вземам ги комплект.Пиша ти на ЛС.
                      "Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
                      "Много мъже риболовят цял живот , без да осъзнават , че не рибата е това което преследват."

Коментар

ОК. Още я използвам колата, но до 10-тина дни ще мога да ти ги изпратя.
                        Аз не вярвам в чудеса!
                        Разчитам на тях!

Коментар

ОК. Още я използвам колата, но до 10-тина дни ще мога да ти ги изпратя.
                          Разбира се когато ти е удобно.

Радиатора ми май иска да се пенсионира , кажи ми до колко може да се ползва този който си сложил ти.Виското ми работи.

Поздрави.

Коментар

Ванка здравей, трябва ми ляво огледало, но само ако е от тези с управление с лостче от вътре. Ако е такова казвай, кога да го взимам.
                            Георги Танев (0+)
                            Land Rover Discovery 1 300 TDi
                            Land Rover Club Bulgaria
                            0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Дисковете и накладките са сменени преди около 2 години. Марката е Минтекс, закупени са то колегата niki p. Цена - 80 лева в комплект с пластините, които държат накладките. Ако имаш интерес мога да измеря дебелина на диска и накладките за да се оцени износването.
                              Гумите - General Grabber AT2, 205/75 R15. 4 броя. Не са пукани и лепени към днешна дата. Закупени са нови преди 2 години от гумицентър Диана. Колко точно км са карани не мога да преценя, не повече от 15000. Цена 350 лева. Грайферът е около 1 см, мога да го премеря точно ако имаш интерес.
                              Ако не те затруднява като имаш свободно време измери дисковете и накладките и пиши, а за гумите ще поизчакам малко засега.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
                                Ванка здравей, трябва ми ляво огледало, но само ако е от тези с управление с лостче от вътре. Ако е такова казвай, кога да го взимам.
                                Нямам го. Абсолютно неуправляеми са огледалата. Бутат се с ръка отвън.
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X