Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка за фероза за части - искате ли нещо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покупка за фероза за части - искате ли нещо?

На мен ми трябва един, ако и теб те устройва един имаме сделка. Ако ти трябват два аз се оттеглям.
    Иване, на теб раздатката фултайм ли ти е?
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Ванка ,на мен ми трябват мигачите от предната броня. Що не дрънкаш за лафа и бирата?

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
        На мен ми трябва един, ако и теб те устройва един имаме сделка. Ако ти трябват два аз се оттеглям.
        Иване, на теб раздатката фултайм ли ти е?
        Парт тайм е.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

До кolегата sobax.

Сега съм с капачки на главините,затова ми трябват и двата,но все пак ти си с предимство.
          Тома Томов
          Вече с Kia Sportage.

Коментар

Колега, на мен хъба си ми работи, просто не може да се изключва. Вземи ги, да си оправиш колата.
            Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Благодаря много, нека все пак Иван си каже тежката дума
              Последно редактирано от tomisagledva4a; 19-05-11, 18:47. Причина: правопис
              Тома Томов
              Вече с Kia Sportage.

Коментар

Както писах и в началото предпочитам нещата, които принципно са чифт да ги продавам като такъв - хъбове, фарове, мигачи, светлини и т.н. Конкретно за тези неща ако няма едновременно двама души, които да искат по едно продаването им става сложно.

sobax пръв прояви интерес към хъбовете, но след като се отказва от тях в полза на Томи, мисля че не е необходимо да се произнясям аз

Хъбовете мога да ги дам веднага, това няма да ми пречи да си карам Ферозата в София. Тома, само ще помоля ако идваш за хъбовете да ми донесеш товоите капачки за да не влиза вода в главините докато я прибера в гаража. След това ще ти ги върна.
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Няма проблем,те са си на джипката.Дали ще може на място да извършим демонтажа? И да те питам по празниците тука ли си? Защото заминавам на 24 с-у 25 за две седмици на палатка.
                  Тома Томов
                  Вече с Kia Sportage.

Коментар

В София съм всичките дни без 24-ти. Днес ще взема здрави ключета за да не повредим някой болт. Ако имаш яснота кога ще си свободен звънни един тел или на ЛС.

2 седмици на палатка е една чудесна възможност за тест на ръчни хъбове
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                      Стъклото за тавана - принципно смятам да го продавам целия със стъклата, компкет за монтаж. Един юнак търсеше задно стъкло, ако се съгласи да го вземе ще разкомплектовам тавана. За лявото цената е 75 лева.
                      Двата хъба - за момента заедно. Цена - 150 лева за двата + всичко нужно за монтаж, оригинални, AISIN. Ако се намери кой да вземе втория може и по отделно - цената съответно на половина.
                      Когато последно гледах шасито нямаше дори точка ръжда. Това беше преди година грубо. Седяха заводските щампи с бяла боя за заводски номер. Ако взе още е в това състояние - 250 лева, ако не е - предоговаряме.
                      LSD-то - може и с моста, може и отделно, както предпочиташ. Цената ще е все една, кожуха освех на скрап друго нямам какво да го правя. Цена - 180 лева.
                      Електрицески огледала нямам, изцяло механични са.

Раздатката за full time и part time е различна. До колкото знам има разлика в захвата към скоростите. Ако все пак ти върши работа - 250 лева.
                      Нещо не видях инфо за предния диф

Коментар

Предният диф от донора е на мойта.
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Имам още един - продава се. Мога да го дам веднага.

venci tr писах ти на лично за дифа.
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

Не съм гледал темата ,ама амовете предните ако са наред ми се иска да ги взема ,че днес, като погледнах мойта, преден ляв май си е изпуснал маслото. Цена?
                            Последно редактирано от белята; 24-05-11, 23:04. Причина: грознопис
                            Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от белята Преглед на мнение
                              Не съм гледал темата ,ама амовете предните ако са наред ми се иска да ги взема ,че днес, като погледнах мойта, преден ляв май си е изпуснал маслото. Цена?
                              Ще ги погледна. От както съм я взел не съм сменял амове, предполагам и преди мен не са сменяни дълго време. Ако са читви - 30 лева двата.
                              Аз не вярвам в чудеса!
                              Разчитам на тях!

Коментар

Виж ги, но щом не са се разтропали, ще станат. Пиши ми на лични.
                                Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X