Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка за фероза за части - искате ли нещо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покупка за фероза за части - искате ли нещо?

Левия сенник е здрав, на десния е счупена механиката за задържане и пада сам. Тегличът е продаден. Оригинален крик и ключ нямаше още като я купих.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
      Левия сенник е здрав, на десния е счупена механиката за задържане и пада сам. Тегличът е продаден. Оригинален крик и ключ нямаше още като я купих.
      Цена за двата?И от къде да ги взема?
      Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

Здравей, Ванка, както и всички участници във форума. Днес ме остави динамото на "Ферозата", а ми предстои пътуване. Не съм чел всички питания. ИНтересува ме, ако динамото е добро, да го взема. Десния стоп за бронят също. За контакт 0887614724. Аз съм от София. Предварително благодаря.
        Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Ванка , прегледах форума и се извинявам питането за стоповете, динамото на Ферозата вече е готово, диодите бяха изгорели.
          Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Ванка, не съм прочел всички теми, но ми трябва машинка за задна чистачка и куката на пода за захващане на седалката(задната). ако ги има, 0888774670 Драгомир

Коментар

Машинката за задна чистачка мисля че е продадена преди 2-3 месеца. Аз щях да я купувам, но Ванката ме убеди да пробвам да я раздвижа. Свалих я и оттогава карам с две кръстосани лепенки армирано тиксо върху дупката. По всяка вероятност никога повече няма да имам такава чистачка - мързел.
              Георги Тонев

Коментар

Мерси за отговора, по пътя за перник след строя

Коментар

Машинката за задната чистачка и скобата за здната седалка имат нови собственици от доста време.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

колеги спешно ми трябват тампони на двигателя на Дайхацу Териос 13 1999год.Също така и тампони по окачването и шарнири.Моля ако някои може да помогне

Коментар

Здравейте на всички , здрасти Ванка...четох , но никъде не видях да става дума за дясна врата...по конкретно външната дръжка за отваряне.На пазара ли е ?
                      "Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
                      "Много мъже риболовят цял живот , без да осъзнават , че не рибата е това което преследват."

Коментар

Искам да попитам, ако може
                        Има едно трупче с грайфер отляво на педалите за подпиралка на левия крак. Ако я има ще й се зарадвам много.
                        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от Jamo Преглед на мнение
                          Здравейте на всички , здрасти Ванка...четох , но никъде не видях да става дума за дясна врата...по конкретно външната дръжка за отваряне.На пазара ли е ?
                          Здравейте! Имам две дръжки за дясна врата - от самата нея и от задната. Цена - 10 лева на бройка. Имам ги със сигурност, само ще ми трябва 1-2 дни да ги намеря къде съм ги подредил.
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                            Искам да попитам, ако може
                            Има едно трупче с грайфер отляво на педалите за подпиралка на левия крак. Ако я има ще й се зарадвам много.
                            "Трупчето" го нямаше още като я взех.
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                              Здравейте! Имам две дръжки за дясна врата - от самата нея и от задната. Цена - 10 лева на бройка. Имам ги със сигурност, само ще ми трябва 1-2 дни да ги намеря къде съм ги подредил.
                              Здрасти , благодаря ти за бързата реакция.На мен ми трябва дръжката на дясната врата само.Можеш ли да ми я пратиш по куриер с наложен платеж ?
                              В момента се намирам в : цело Лозенец , община Царево , ул. Първа , хотел Емберли , до Желязко Георгиев.
                              Ако не ти е удобно или не ти се занимава със куриери , моля те остави ми контакти и ще помоля брат ми да ти се обади да се уговорите.

П.С. Съединителя наличен ли е ?
                              Последно редактирано от Jamo; 19-09-10, 12:58. Причина: допълнение на текст
                              "Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
                              "Много мъже риболовят цял живот , без да осъзнават , че не рибата е това което преследват."

Коментар

Първоначално публикуван от Jamo Преглед на мнение
                                Здрасти , благодаря ти за бързата реакция.На мен ми трябва дръжката на дясната врата само.Можеш ли да ми я пратиш по куриер с наложен платеж ?
                                В момента се намирам в : цело Лозенец , община Царево , ул. Първа , хотел Емберли , до Желязко Георгиев.
                                Ако не ти е удобно или не ти се занимава със куриери , моля те остави ми контакти и ще помоля брат ми да ти се обади да се уговорите.

П.С. Съединителя наличен ли е ?
                                Няма проблем да я пратя по Еконт примерно. На път ми е за работа. Довечера ще потърся дръжката и ще пиша пак.

Съединителя не е наличен.

Телефонът ми е 0886 796 456
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X